Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Юрій ГОРБУНОВ — нахабам: «Моя дружина — ​найкрасивіша!»

Волинь-нова

Юрій ГОРБУНОВ — нахабам: «Моя дружина — ​найкрасивіша!»

Телеведучий заступився за свою кохану, фото якої без макіяжу не сподобалося користувачам

Днями 47-річний Юрій Горбунов виклав знімок зі своєю дружиною, ​34-річною Катериною Осадчою, ​із репетиції «Голосу країни», на котрому телеведуча була ненафарбована і, звісно, без чергового капелюшка (на фото). Деякі користувачі одразу ж у доволі грубій формі розкритикували вигляд Осадчої. Але її чоловік швидко «обрубав» язикатих нахаб.

Про особисте життя ми не хочемо нічого розповідати, тому що сім’я і щастя люблять тишу.

«Коротка відповідь тим, кому щось не подобається в моїй дружині: 1 — ​вона найкрасивіша в світі і особливо без макіяжу. 2 — ​я її дуже сильно люблю! 3 — ​перш ніж писати, хто як виглядає, ​уважно подивіться на себе в дзеркало! Може, це у вас якісь проблеми?» — ​написав Горбунов.

Після такої відповіді більшість користувачів почали «аплодувати» Юрію та підтримувати його позицію стосовно Катерини.

Цікаво, що їхня любовна історія розпочалася під час проекту «Голос. Діти 2». «Перша симпатія виникла на телевізійному майданчику. Але оскільки зйомки відбуваються час від часу і між ними (від «сліпих прослуховувань» до прямих ефірів) проходять місяці, то в ці періоди ми з Юрою стали телефонувати одне одному, навіть на вечері іноді ходили разом. Загалом, стало очевидно, що це вже не просто робочі дружні стосунки», — ​розповіла журналістам Катерина Осадча.

У пари, яка цьогоріч узяла шлюб, 18 лютого 2017 року народився синочок.

«Це плід кохання, бажана і дуже очікувана дитина. Але про особисте життя ми не хочемо нічого розповідати, тому що сім’я і щастя люблять тишу», — ​сказала Катерина.

Раніше Юрій Горбунов був одружений із колишньою актрисою балету івано-франківського театру Людмилою, старшою за нього на 10 літ. У 2011 році став дідусем — ​донька дружини Ксенія народила внучку Поліну.

Але Юрій хотів власних дітей — ​і Катерина Осадча здійснила його мрію! До речі, у першому шлюбі із народним депутатом від Партії зелених Олегом Поліщуком телеведуча у 2002-му народила сина Іллю.

Лія ЛІС

Telegram Channel