Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 29 січня – 4 лютого

ОВЕН

Не бажано легковажно роздавати обіцянки, виконати їх буде доволі проблематично. Ваші реальні можливості не безмежні. У вихідні вам добре вдаватимуться справи, пов’язані з благоустроєм домівки. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

ТЕЛЕЦЬ

Успіх залежатиме від вашої розсудливості та вміння миттєво реагувати на раптові зміни. Не поспішайте з рішеннями у ділових питаннях. Вихідні бажано провести з користю для здоров’я. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

БЛИЗНЮКИ

Проблеми поступово вирішаться, а старі образи й непорозуміння відійдуть. Ваші друзі запропонують привабливі перспективи. Крім авторитету, ви зможете розраховувати й на певну фінансову вигоду. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

РАК

Не бійтеся приймати важливі рішення. Відчуєте свою потрібність керівництву та колегам, але не будьте ласі на лестощі. Ваше честолюбство вимагає підтверджень практикою, і таку можливість ви матимете. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

ЛЕВ

Вас очікує великий успіх. Відкиньте дрібні справи, сконцентруйтеся на головному, і ви зробите відчутний крок вперед. Будьте тактовні, але відстоюйте свої інтереси. Не дозволяйте нікому сідати вам на шию. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

ДІВА

На роботі можливі перевантаження та завищені вимоги начальства до вас. Ймовірна ситуація, коли вам доведеться шукати вихід зі скрутного становища, щоб подбати про майбутнє. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

ТЕРЕЗИ

Амбіції сприятимуть поліпшенню фінансового становища, однак можливі непередбачувані труднощі, для подолання яких необхідно докласти зусиль. Саме час реалізовувати свої задуми, а не лише говорити про них. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

СКОРПІОН

Найбільш імовірна реалізація планів у професійній сфері. Ваші знання будуть затребувані, гумор доречний. Не беріть на себе великий обсяг роботи, реально розраховуйте сили. Скористайтеся вихідними, щоб відпочити. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ

Ймовірно, ви зіштовхнетеся із завищеними вимогами та несправедливістю до себе з боку начальства. Однак незабаром усе стане на свої місця, не поспішайте з рішенням про зміну роботи. Вихідні сприятливі для встановлення дружніх контактів і нових знайомств. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

КОЗЕРІГ

Ви притягуєте до себе увагу та навіть захоплені погляди. Женіть геть від себе невпевненість і сумніви, тому що настав ваш час, коли ви можете багато чого встигнути реалізувати і втілити у життя. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

ВОДОЛІЙ

Вас чекають нескінченні турботи як на роботі, так і вдома. За цей час ви не раз будете готові вибухнути, вийти з себе, і тільки властива вам стриманість допоможе цього уникнути. У вихідні добре б побути на самоті. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

РИБИ

Не приймайте поспішних рішень. Будьте уважні. Утримуйтеся від великих починань. Бажано не планувати зустрічей – ні важливих, ні, тим більше, непотрібних. У вихідні потребуватимете нових вражень. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

Telegram Channel