Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
А Руслана обливається водою цілий рік!

Для більшості це «Бр-р-р!», а для зірки — радість.  

Волинь-нова

А Руслана обливається водою цілий рік!

Одна з небагатьох українських знаменитостей, які на Водохреще ризикнули прийняти крижану купіль, — переможниця «Євробачення-2004». Щоправда, артистка зробила це не в ополонці, а виливши на себе відро холодної води на даху власного будинку. «Процедура» була знята на відео і викладена в соціальній мережі «Фейсбук»

Купання на Водохреще Руслана вважає «не просто флешмобом з обливанням на морозі чи зануренням у студену воду, а днем внутрішнього очищення, з якого все починається!» Два роки тому цього дня вона побувала на Святій Землі, і те, як почувала себе біля річки Йордан, здалося їй неймовірним. «У дитинстві на Водохрестя я завжди була в бабці в селі. І це теж було надзвичайно — бачити, як усі ми свято віримо і чекаємо справжнього очищення. Я і сьогодні чекаю на це... Щойно обтерлася снігом, облилася студеною водою і відчула, що цей день дійсно особливий! Христос ся Хрещає!» — поділилася емоціями зірка.

 

 Кажу всім: кидайте алкоголь, кидайте наркоту… це не драйв. Цей спосіб життя не для українців.

Струнка підтягнута співачка в купальнику продемонструвала чудову фізичну форму. Назвавши себе «нормальною українською амазонкою», почала обливатися з відра, примовляючи: «За тата, а маму, за свого диво-собаку, за цей прекрасний день, за всіх друзів, за свою групу, за музикантів, за балет, за всіх, хто мене завжди підтримує, за моїх прихильників».

Руслана стверджує, що обливається холодною водою щодня, тому купання і обтирання снігом раз на рік для неї – не дивина. Артистка закликала українців робити так само, бо крижана купіль стимулює організм краще за будь-який допінг. «Кажу всім: кидайте алкоголь, кидайте наркоту.... це не драйв. Цей спосіб життя не для українців», – наголошує співачка, і зізнається, що, крім обливання, її ще добре заряджають озеро Молодості у Буковелі та гірські річки в Карпатах.

Лія ЛІС

Telegram Channel