Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Ай, красуне, позолоти ручку!»

Волинь-нова

«Ай, красуне, позолоти ручку!»

Кримінальний гіпноз — ​це заборонені техніки, які використовують вуличні жебраки та шарлатани. Вони можуть занурити людину в транс, та так, що у неї будуть провали в пам’яті

Вміння напускати ману передають із покоління у покоління

«Іду вулицею, а назустріч — жінка років 60 і запитує, де пошта? Я сказала, куди їй іти й рушила далі. Але вона мене покликала, промовивши те, що змусило повернутися (про особисте життя). Після цього — ​порожнеча, яку перебивають якісь сюрреалістичні спогади. Прокинулась я десь у скверику з усвідомленням того, що винесла з будинку своїми руками всі прикраси і гроші. А в голові лише величезний перламутровий ґудзик від плаща цієї бабки…»

 

 На пропозицію поворожити відповідайте, що вам сьогодні вже ворожили, або запитайте, який завтра день за юліанським календарем?  

Скільки разів вам доводилося чути схожі історії. Вуличні шахраї спочатку змушують вас звернути на них увагу — ​кажуть щось приємне («Ай, красуне, позолоти ручку!») або грають на почутті страху («Бачу, біду із собою несеш, розповісти яку?»).

Потім (а деякі приступають до цієї частини відразу) гіпнотизери говорять щось незвичне, від чого людина губиться. Наприклад, один чоловік, який трохи не піддався на вудку, розповів, як до нього підійшов хлопчик і сказав: «Дядьку, поверни навушники, адже вони жіночі». Хоч як дивно, подібний розрив шаблону на якусь мить вибиває людину з реальності, і вона стає сприйнятливою до навіювання.

Інший спосіб ввести в транс — ​перевантажити мозок інформацією. Це все одно, що відкрити на комп’ютері відразу кілька десятків програм, від чого він зависне. Коли вуличні жебраки одночасно починають бубоніти у вуха якусь маячню, трясти яскравими спідницями і чіпати, те ж відбувається і з людиною: канали сприйняття перевантажуються — і вона вже готова віддати останні гроші, якщо її просто попросити.

Крім усього іншого, вуличні шарлатани — ​це відмінні психологи. Багато з них передають свої таємниці з покоління в покоління, тому їм легко вдається маніпулювати іншими.

Як не стати жертвою вуличних шахраїв

Не рахуйте ворон, перебуваючи у громадських місцях. Шарлатани передусім вишукують у натовпі людину у стані сум’яття, депресії або ж просто схожу на простака. Адже позитивну, усміхнену, розсудливу заплутати складно.

Фільтруйте інформацію. Ви вірите у прикмети чи пересилаєте знайомим «листи щастя»? Тоді ви справжня знахідка для гіпнотизерів і шахраїв. Не вірте, що вам ось так просто можна нашкодити. І пам’ятайте: гроші міняють не по хатах, а безпосередньо у банку.

Якщо контакт із підозрілою особою стався, перехопіть ініціативу у свої руки — ​порвіть шаблон самі! На пропозицію поворожити відповідайте, що вам сьогодні вже ворожили, або запитайте, який завтра день за юліанським календарем? І швидко, але спокійно йдіть геть.

Джерело: http://www.tutkatamka.com.ua.

Василь КІТ

Telegram Channel