Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Польським працедавцям пропонують вакцинувати українців–заробітчан

Волинь-нова

Польським працедавцям пропонують вакцинувати українців–заробітчан

Європейці вбачають у наших співвітчизниках загрозу поширення кору

Спалах хвороби зареєстрований у Вармінсько–Мазурському воєводстві, тож деякі радикальні місцеві мешканці вже вимагають закрити для нас в’їзд до Європи.

Офіційно чиновники сусідньої країни заявили, що першими хворими стали двоє українців, які працюють на м’ясокомбінаті і на заводі в містах Оструда і Ольштинек. Тепер хворобу виявили в іншій компанії в Оструді, причому в поляків, а також попереджають про загрозу в іншому місті — Ельблонг. Вважають, що саме з нашої країни завезли небезпечний вірус. «З цієї причини ми пропонуємо підприємцям, які наймають іноземців із країн, де поширений кір, розглянути питання про вакцинацію тих співробітників, які не були щеплені».

Всесвітня організація охорони здоров’я відзвітувала, що за останній час захворіли 3 тисячі людей, п’ятеро померли. За її даними, інфекція вже гуляє країнами ЄС, де почалася масова істерія. Європейські ЗМІ попереджають: тепер з України може прийти «коктейль смертельних хвороб, зокрема дифтерія». В Італії до турніру з настільного тенісу не допустили Анну Фарладанську з Одеси, і навіть американські ЗМІ зазначають, що лікарні в Україні переповнені хворими, та пропонують «зробити огорожі здоров’я на всіх кордонах».

Telegram Channel