Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 5 –11 березня

ОВЕН

З’явиться можливість завести цікаві знайомства. Зосередьтеся на роботі, виконуйте її максимально ретельно. Не беріть на себе жодних зобов’язань, аби уникнути проблем у майбутньому. У вихідні займіться домашніми справами. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Прислухайтеся до голосу розуму, не піддавайтеся емоціям і першим враженням, вони можуть виявитися помилковими. Відчуєте підвищення життєвого тонусу. У вихідні проявіть уважність до батьків. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

БЛИЗНЮКИ

Роботи буде багато, доведеться ухвалювати відповідальні рішення. Перегляд власних поглядів почніть із себе – ви явно себе недооцінювали. У вихідні ймовірні приємні події. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

Висока працездатність і хороший настрій стануть гарантією успіху в багатьох сферах.

РАК

Висока працездатність і хороший настрій стануть гарантією успіху в багатьох сферах. Постарайтеся не віддалятися від колег, найкращим рішенням може виявитися колективне. Вихідні – вдалий час для планів на майбутнє. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

ЛЕВ

Справи будуть іти легко та цікаво. Постарайтеся навіть на робочому місці залишатися хорошим співрозмовником, але не займайтеся зайвою балаканиною. У вихідні нові враження підуть вам на користь. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

ДІВА

Ймовірні приємні звістки, розширення ваших можливостей. Але краще не «качати права», а зайнятися конкретним ділом, зосередитися на ньому. Мріючи про щось грандіозне, реально оцінюйте свої сили та фінанси. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ТЕРЕЗИ

Враховуйте думку близьких людей. Терпіння та конструктивний діалог принесуть значно більше користі, аніж уперте відстоювання власних позицій. У вихідні плідним буде спілкування у вузькому дружньому колі. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

СКОРПІОН

Найкраще почати тиждень не з «чистого аркуша», а з нового витка в кар’єрі. Вдалий час для підбиття підсумків: ваші успіхи й авторитет – очевидні, можна трохи розслабитися. Не поринайте з головою в чужі проблеми. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ

Будьте обережні в діях і висловлюваннях. Уникайте конфліктів. Можливий вагомий прибуток, однак від ризикованих авантюрних проектів краще відмовитися. У вихідні присвятіть більше часу домашнім справам. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

КОЗЕРІГ

Ваша схильність будувати повітряні замки може обернутися необхідністю переробляти завали запущених справ. Прислухайтеся до мудрих порад старших родичів. Сприятливий день – четвер, несприятливий день – субота.

ВОДОЛІЙ

Спробуйте викинути з голови все, що заважає вашому розвитку. Не чіпляйтеся за старе, зміни підуть вам на користь. У вихідні варто активно відпочити, розважитися. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

РИБИ

Будьте обережні, уникайте конфліктів. Не варто завзято відстоювати свої права й обговорювати важливі справи зі сторонніми людьми. У вихідні вас порадує спілкування з дітьми. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.
 

Telegram Channel