Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
А Рибка не тільки сексапільна, а й дуже небезпечна

Доведено Анастасією: сильні світу цього, стережіться повій!

Волинь-нова

А Рибка не тільки сексапільна, а й дуже небезпечна

Елітна проститутка, яка відпочивала на яхті з одним із найбагатших російських олігархів Олегом Дерипаскою та віце-прем’єром РФ Сергієм Приходьком, обіцяє «злити» аудіо і відео проти Дональда Трампа і керівника його виборчого штабу Пола Манафорта

Історія про зв’язки Трампа з Росією і втручання Кремля в американські вибори може отримати несподіваного свідка. Анастасія Рибка, яка стала фігуранткою розслідування Олексія Навального з промовистою назвою «Секс–мисливиця викриває хабарника», замахнулася на великий куш. «Групове згвалтування» на яхті і секретні розмови Дерипаски та Приходька про США у 2016–му, які елітна повія засвітила раніше, судячи з усього, лише початок у розкритті цієї таємниці.

26 лютого Рибка зі своїм «секс–тренером» Алексом Леслі та ще вісьмома росіянами була затримана в Таїланді за організацію незаконних «секс–тренінгів». Вона записала відео в «Інстаграмі» і звернулася до американських журналістів, пообіцявши їм купу компромату — ​аудіо та відео — ​щодо зв’язків російських депутатів із Манафортом і Трампом. Дівчина попросила політичного притулку, а також додала, що із представниками мас–медіа залюбки поговорить з тайської тюрми, якщо буде ще живою. Мовляв, затримання могла організувати кремлівська еліта після того, як вона «спалила» Дерипаску і Приходька.

І хто зна, де була Настя Рибка у 2013-му, коли Дональд Трамп приїздив до Москви на «Міс Всесвіт», де, згідно із відомим досьє Стіла, розважався з повіями.

На початку лютого інформація Рибки про пригоди на яхті неподалік Норвегії стала ланцюжком, що об’єднав Манафорта, Дерипаску, Приходька і Путіна. Бо збіг вийшов досить цікавим. У липні 2016 року Пол Манафорт, який тоді очолював штаб Трампа, запропонував Дерипасці «приватні брифінги» із вирішення невідомих поки «цікавих питань». А через місяць після цього до Дерипаски на яхту в обстановці суворої секретності прибув замголови російського уряду — ​віце–прем’єр Сергій Приходько. Там були дівчатка, включно з Рибкою, яка і підслухала, як чоловіки говорили про США. Настя про це навіть згадала трошки у власній книзі про зваблювання чоловіків. І хоч Дерипаска нещодавно подав до суду на Рибку і Леслі за публікацію особистих даних (фоточок із ним і так далі), а вже згадане розслідування було видалено із сайту Навального на вимогу суду, історія на цьому не завершиться.

У США спецпрокурор Роберт Мюллер дотис головного партнера Пола Манафорта Роберта Гейтса, який дуже легко може здати свого боса, а вже той цілком здатен вивести слідство на Трампа. До того ж Манафорта звинувачують у підкупі іноземних лобістів для України. І хто зна, кого ще міг підкупити Манафорт, зокрема в Росії, та які взагалі справи з росіянами він мав, враховуючи те, що в Україні він працював на проросійську партію і Януковича. Свідчення Насті Рибки про розмови Дерипаски з Приходьком можуть стати додатковими цвяшками у труну і без того майже добитого Манафорта, оскільки про нього в тих розмовах, судячи з останніх заяв Рибки, таки йшлося.

Та фішка тут не тільки в цьому. Настя Рибка демонструє, що чітко знала, що робила на тій яхті. І вона свідомо записувала Дерипаску і Приходька. Звичайно, в 2016 році ще не було розуміння, як використати цей компромат, бо Трамп іще не став президентом і не було жодної російської справи у США. Та з часом Леслі з Рибкою, чимало спільного секс–відео яких можна знайти на Pornhub, вирішили піти ва–банк. І складається враження, що компромату, який у них вчасно не купили дійові особи, може бути чимало. Або ж ці розмови про зустріч із американськими журналістами — ​звичайне набивання ціни, щоб умовний Дерипаска заплатив. Або ж вони вирішили спробувати втекти до США в обмін на допомогу американському слідству.

І тут дуже цікавий інший момент. Настя Рибка — ​це елітна повія. Послугами таких зазвичай користуються не прості смертні, а сильні світу цього, що і доводить випадок на яхті. Дівчині 27 років, і виникає логічне запитання: а скількох ще відомих російських чиновників вона могла так «записати», діючи за класичною методикою радянсько–російських і не тільки шпигунів, коли після гарного сексу інформація витікає із її жертв потоками? І хто зна, де була Настя Рибка у 2013–му, коли Дональд Трамп приїздив до Москви на «Міс Всесвіт», де, згідно із відомим досьє Стіла, розважався з повіями. Між іншим, той візит у Москву так само зараз розглядає слідство у США. І ще: а чи не знає Рибка чогось про Україну, що могла також почути від своїх «жертв»?

Пригода з Рибкою лише на перший погляд є веселою. Чи стане вона свідком в американській справі, залежить виключно від тих доказів, які має дівчина. І якщо компромату в неї справді вистачає, то кого ще з російської еліти записала Настя. Найбільший парадокс у тому, що Дональда Трампа, якого іще з далеких 1980–х звинувачують у сексизмі та приписують любов до відпочинку з дівчатками, в теорії може вивести на чисту воду повія.

У будь–якому випадку Настя Рибка започаткувала новий тренд «розумного ескорту». Тепер чиновники та олігархи, які замовлятимуть дівчат, будуть ретельніше дбати про власну безпеку, під час сексу вмикатимуть різного роду «глушилки» і триматимуть язик за зубами. А кожна елітна проститутка мріятиме повторити подвиг Рибки, намагаючись виловити, окрім грошей, ще щось із зустрічей із тими, хто править бал. 

Андрій КОВАЛЕНКО, 
DEPO.Світ

Telegram Channel