Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Найрезонансніші події в життя краю одним абзацом

Вікторія Жеребцова (на фото) здобула титул «Княжна Володимира 2018». Конкурс відбувся у Володимирі-Волинському вже 18-й раз, а за корону цьогоріч змагалося 12 красунь. Переможниця отримала сертифікат на 8 тисяч гривень у ювелірний магазин «Злата».

 

 

Випадковий перехожий не дав чоловіку стрибнути з моста 8 березня в Луцьку. Спроба самогубства сталася на пішохідному переході по вулиці Карпенка-Карого: 30-річний молодик переліз через перила і намагався зістрибнути вниз. Очевидець події схопив його за руки й одяг і затягнув на міст. Поліція виявила у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та доставила у психіатричну лікарню.

 

10 днів дав департамент муніципальної варти Луцька підприємцям на встановлення смітників. Керівники закладів торгівлі, сфери послуг та громадського харчування повинні особисто це контролювати. У разі їх відсутності, муніципали видаватимуть приписи на встановлення, а потім складатимуть адміністративні протоколи. Смітники повинні бути металеві або бетонні.

 

Двоє учасників бойових дій в Афганістані, інваліди війни отримали житло – одно- та двокімнатну квартири. Їх надало підприємство ТзОВ «Єврохолдинг» у рамках виконання свого часу наданих гарантій, адже воно планує проводити будівництво на території міста.

 

Посуд, який викинули з вікна, потрощив три припарковані під будинком автомобілі у Ковелі. Очевидці стверджують, що на машини падали чайники й каструлі, та обурюються, що поліція нічого не зробила, аби покарати винних – вони закрилися у помешканні, а виламувати двері правоохоронці не мають права.

 

Таксисти допомогли організувати романтичне освідчення біля замку Любарта в Луцьку. Більше десятка автомобілів утворили коло, а між ними землю встелили свічками. Через деякий час туди під’їхала дівчина, якій хлопець, ставши на коліна, зізнався в коханні та запропонував стати його дружиною. Вона відповіла згодою, на що бурхливо відреагували водії, які не переставали сигналити, а також перехожі, що аплодували парі.

 

Щоб зібрати кошти на мультимедійні засоби для школярів, у Рачині на Горохівщині організували благодійний захід «Не скупіться на добрі слова, бо у світі так мало добра!» У сільській школі пройшов концерт та працював ярмарок, який організували батьки учнів. 

Telegram Channel