Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Мати з батьком гвалтували  і закатували до смерті  2–річну доньку

Волинь-нова

Мати з батьком гвалтували і закатували до смерті 2–річну доньку

Днями у селі Мильники Ніжинського району на Чернігівщині похоронили молодшу дівчинку, на три роки старша — у тяжкому стані знаходиться у лікарні

Мати дівчаток заявила поліції, що сліди на тілі дитини — це епілептичний припадок. Втім, за словами сусідів, останні три місяці дівчатка взагалі не виходили з дому. Соціальні служби такі умови існування дітей вважали за нормальні, численні прохання врятувати малечу і позбавити убивць батьківських прав ігнорували. Смерть дитини сталася через катування: у неї «понівечене тіло, травма голови, порваний рот, розірвані і обпалені статеві органи, численні переломи і гематоми. Її катували і ґвалтували».

Смерть дитини сталася через катування: у неї «понівечене тіло, травма голови, порваний рот, розірвані і обпалені статеві органи, численні переломи і гематоми. 

Винуватцем трагедії став її батько Назар Красуля, якого вже взято під варту. Кажуть, мати–алкоголічка на дії садиста ніяк не реагувала і навіть сприяла його «бажанням». Інша дочка родини у тяжкому стані в лікарні. 5–річну дитину теж гвалтували і били. Активісти організації «С14» у Ніжині оголосили акцію «Стоп насиллю!» і вимагають ексгумації тіла та проведення незалежної експертизи із залученням спеціалістів з обласного центру, позбавлення матері батьківських прав та притягнення її до відповідальності як співучасниці тяжких злочинів, пожиттєвого ув’язнення для Назара Красулі та звільнення і притягнення до відповідальності чиновників соціальних служб.

Telegram Channel