Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Хто прийшов на допомогу реабілітаційному центру Нововолинська?

В інтернаті мотомедів є «до кольору – до вибору». Але для більшості українців – це недосяжна розкіш.

avito.ru.

Хто прийшов на допомогу реабілітаційному центру Нововолинська?

«Якщо вірити в чудеса – вони стануться!», – такі слова мовив під час нашої зустрічі лікар Ігор Матвійчук

Він із подивом і захопленням розповів, як днями сталося справжнє диво: їхнього водія мікроавтобуса Анатолія Бензеля буквально посеред дороги зупинив якийсь добродій, попросив до однієї з осель, звідки виніс апарат, що був украй необхідний їхньому закладу, – мотомед (тренажер для реабілітації). Про потребу знали пацієнти, котрі поправляли своє здоров’я у центрі.

Купити тренажер було нереально, оскільки коштує він близько семи тисяч доларів. І ось знайшовся меценат, котрий навіть не захотів озвучувати свого імені. Взяв – і просто подарував

Про це повідомляла і наша газета в матеріалі, де розповідалося про надання в центрі хворим та інвалідам справді благодійної допомоги. Але купити тренажер було нереально, оскільки коштує він близько семи тисяч доларів. І ось знайшовся меценат, котрий навіть не захотів озвучувати свого імені. Взяв – і просто подарував.

Тепер працівники медико–реабілітаційного центру зможуть допомагати пацієнтам з хворобами Паркінсона, ДЦП і тим, які перенесли інсульти. Медперсонал тішиться, що невдовзі у них з’явиться ще одна потрібна річ – вертикалізатор, який після доукомплектації, яку зроблять своїми силами, буде навчати ходити по–новому тих, кого недуга надовго вклала в ліжко. Його теж подарував один із меценатів.

Telegram Channel