Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Кейн рятує Англію, Бельгія зминає Панаму, а сенегальці обскубують хвоста нашим сусідам!

Доведено Гаррі Кейном: щоб стати національним героєм, треба опинитися в потрібний час у потрібному місці. Бажано двічі.

Фото із сайту sportbox.ru.

Кейн рятує Англію, Бельгія зминає Панаму, а сенегальці обскубують хвоста нашим сусідам!

Тим часом волгоградські комарі і мошки натхненно «п’ють кров» і без того проблемному Мундіалю в країні-агресорці

Чемпіонат світу з футболу 2018 року. Результати матчів, зіграних станом на 17.00 20 червня:

Група G

Бельгія — Панама — 3:0

Туніс — Англія — 1:2

Група H

Колумбія — Японія — 1:2

Польща — Сенегал — 1:2

Група А (2 тур)

Росія — Єгипет — 3:1

Група В (2 тур)

Португалія — Марокко — 1:0

 

Абсолютний дебютант фінальної частини Чемпіонатів світу з футболу збірна Панами героїчно–дивовижно «протрималася» перший тайм поєдинку з надгрізними бельгійцями. Ну а по перерві Ромелу Лукаку та компанія таки «зім’яли» панамців. До речі, сам нападник «Манчестер Юнайтед» бельгієць–велетень конголезького походження Лукаку оформив дубль.

Натомість лідер «Тоттенгем Готспур» Гаррі Кейн понеділкового вечора перетворився на національного героя Англії! На його гол у дебюті матчу з Тунісом північноафриканці відповіли реалізованим пенальті. Здавалося, поєдинок котиться до ще однієї нічиєї 1:1 (згадаймо аргентинців та бразильців!), проте вже у додані хвилини Кейн оформив дубль і приніс стартову перемогу збірній Англії!

А ось Японія явно не була фаворитом у грі з колумбійцями. Проте вже на третій хвилині «пряму» червону картку від словенця Даміра Скоміни одержує латиноамериканець Карлос Санчес — зіграв рукою у власному штрафному! До того ж, японці ще й реалізовують пенальті! Ближче до перерви колумбійці відігруються, але в другому таймі Японія таки дотискає суперника, який практично весь матч мусить грати в меншості…

Хай росіяни поки потішаться: в 1/8 команди групи А виходять на команди групи B (це там, де грають Іспанія та Португалія)!

Наші найближчі сусіди-поляки чекали від своєї збірної на ЧС-2018 чогось екстраординарного. Адже «Кадра» впевнено виграла свою групу європейського відбору, відправивши у ворота суперників 28 м’ячів у десяти поєдинках! А Роберт Левандовський обійшов самого Кріштіану Роналду в списку кращих бомбардирів відбору (16 м’ячів поляка — проти 15-ти португальця)! Проте добряче «засмаглий» Сенегал таки опустив «білих орлів» на грішну землю! Хоча африканцям і неабияк «фортунило» — спочатку був автогол поляків, а подвоїли сенегальці перевагу після курйозної помилки суперника. Наприкінці зустрічі Гжегож Крихов’як лишень спромігся відквитати один м’яч. Нагадаємо, що збірна Сенегалу тільки вдруге грає у фінальній частині ЧС. Вперше це було 2002-го, і тоді атлетичні африканці стартували теж сенсаційно — з перемоги над діючими чемпіонами світу та Європи — французами!

Ну і насамкінець про відверто неприємне для кожного свідомого українця. Збірна Росії виграла і свій другий поєдинок на «домашньому» Мундіалі. Натомість єгиптяни — цього разу вже з Мохаммедом Салахом — вдруге поступилися. Звісно, російська преса (яка перед початком турніру «взахльоб» критикувала Черчесова та його підопічних і фактично готувала «підданих Путіна» до провалу) взялася оспівувати свою збірну та мало не прогнозувати їй перемогу на ЧС. Хай поки потішаться: в 1/8 команди групи А виходять на команди групи B (це там, де грають Іспанія та Португалія)! Хоча, найімовірніше, «до тями» господарів змагань вже у третьому турі групового етапу приведе Уругвай на чолі Луїсом Суаресом та Едінсоном Кавані…

До речі, навіть відносно «притомні» російські спортивні ЗМІ (які ще кілька днів тому об’єктивно повідомляли про численні провали в організації турніру) різко «змінили пластинку». Тепер мало не всі без винятку затягнули (неначе під кремлівську копірку!) веселеньку «пісню»: «Все добре! Всі задоволені! Світ нарешті побачив і зрозумів, якою білою і пухнастою насправді є сучасна Росія!»

Але болото — воно таки є болото! Скажімо, як не труїла авіація комарів і мошок у болотистій місцевості навколо Волгограда перед матчем Туніс — Англія, мільйонні рої «кровосісів» таки атакували «Волгоград Арену» і славно повечеряли чи не «бідонами» делікатесного закордонного «продукту»…

Telegram Channel