Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Війна забрала сина й брата

Герої не вмирають!

Фото: radiotrek.rv.ua.

Війна забрала сина й брата

Учора в селі Залужжя  Дубровицького району на Рівненщині  попрощалися із 26-річним  воїном-прикордонником Олександром Котяшем (на фото), який загинув  24 жовтня  від кульового поранення у зоні проведення Операції об’єднаних сил на Донеччині

На місцевому кладовищі під час траурного мітингу голова райдержадміністрації Микола Петрушко сказав: «Сьогодні чорний день, день глибокого смутку за загиблим захисником рідної землі. Олександр належить до особливої категорії вояків, які є уособленням незламної волі, великої мужності та незборимого прагнення до перемоги. Герої не вмирають!»

 У загиблого залишилися батьки і два брати. 

Олександр Котяш народився 18 березня 1992 року в селі Залужжя. Після закінчення  школи вступив у Рівненський автотранспортний технікум на спеціальність «регулювання дорожнього руху». Строкову службу в армії проходив у 2012–2013 роках.

З 2013-го служив у Прикордонних військах за контрактом. А з 2014-го періодично перебував у зоні ведення бойових дій на Сході України в Донецькій і Луганській областях. У загиблого залишилися батьки і два брати. 

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel