Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

  • Мешканці області можуть отримати розстрочку в оплаті послуги з централізованого опалення за умови відсутності субсидії. Для цього необхідно звернутись у Центр обслуговування споживачів ДКП «Луцьктепло» (м. Луцьк, вул. Гулака-Артемовського, 20, 1-й поверх) із письмовою заявою. Таку розстрочку може одержати споживач, який не має субсидії та проживає у житловому будинку як із засобами обліку теплової енергії, так і без них.
  • На Камінь-Каширщині в селі Стобихівка викрито підпільну автозаправну станцію. У ході санкціонованого судом обшуку на АЗС виявлено  2,5 тонни дизельного палива, 2,3 тонни бензину, 94 літра автомобільного мастила, пляшки зі зразками паливно-мастильних матеріалів, обладнання для розливу пального загальною вартістю близько 250 тисяч гривень. Вирішується питання про накладення арешту на матеріальні цінності.
  • Неповнолітніх, які гуляли на дахах закинутих будівель у Луцьку, виявили інспектори департаменту Муніципальної варти. Зокрема, підлітків побачили на даху колишнього кінотеатру «Батьківщина», а нині — одного з адмінприміщень Волинської регіональної дирекції Національної суспільної телерадіокомпанії України на вулиці П’ятницька гірка. Муніципали провели зі школярами та керівництвом телерадіокомпанії профілактичні бесіди, після яких медійники зрізали частину драбини, по якій діти залазили на покрівлю.
  • У Ковелі хочуть придбати житло для дитини-сироти, що передбачено відповідною міською Програмою. На черговій сесії міськради прийнято рішення спрямувати на цю потребу 250 тисяч гривень. Така ж сума має надійти з обласного бюджету. Після цього будуть розглянуті варіанти щодо купівлі помешкання для сироти.
  • 3 грудня цього року у двох громадах Локачинського району: Війницькій ОТГ (до складу якої увійшли Війницька, Озютичівська сільські ради Локачинського району і Березовичівська сільська рада Володимир-Волинського) та Привітненській ОТГ(Бубнівська, Привітненська, Колпитівська, Білопільська сільради) відбудуться вибори голів та депутатів.
Telegram Channel