Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
«Тихе полювання» закінчилося трагедією

На місці трагедії…

Фото Олени ЗВЄРЄВОЇ.

«Тихе полювання» закінчилося трагедією

Минулої суботи  в лісопосадці поблизу села Звірів Ківерцівського району 45-річний лучанин під час конфлікту вдарив ножем у шию 43-літню знайому. Потерпіла, жителька обласного центру, померла на місці інциденту

Поліцейські затримали правопорушника і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі оголосили йому про підозру в скоєнні умисного вбивства. Відповідно до ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Чоловік з 2014-го по 2017-й воював на Донбасі, неодноразово лікувався у психіатричній лікарні...

Таку інформацію розмістив на своєму сайті сектор комунікацій поліції Волинської області. Більше про особу підозрюваного відомо з того, що написала на своїй сторінці у «Фейсбуці» завіду­вачка відділення для демобілізованих військовослужбовців КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» Олена Звєрєва. Чоловік з 2014-го по 2017-й воював на Донбасі, неодноразово лікувався у психіатричній лікарні, інвалід другої групи.

Загибла, за словами громадської активістки, була цивільною дружиною одного з двох атовців, які пішли по гриби й щось не поділили під час відпочинку. 

Богдана КАТЕРИНЧУК.

Telegram Channel