Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Мільйон гривень подарував  Андрій Покровський на житло для атовців

«Керівництву «укропівської» більшості треба задуматися, що обіцянки слід виконувати».

Фото свідомі.укр.

Мільйон гривень подарував Андрій Покровський на житло для атовців

Через ігнорування провладною більшістю фінансування програми придбання квартир учасникам АТО депутат Луцькради спрямував на це власні кошти

Про це він заявив у середу, 31 жовтня, під час засідання сесії міської ради. Андрій Покровський нагадав присутнім, що досі не виділили повністю кошти на програму купівлі житла учасникам бойових дій на Сході України 50 на 50. Обранець громади зазначив, що ще на початку року планували спрямувати

11 мільйонів. Утім, досі 4 мільйони гривень так ніхто і не збирається додавати. Хоча свого часу більшість підтримала ініціативу Покровського про те, щоб збільшити для забудовників плату пайової участі, кошти від якої мали спрямовуватися на програму співфінансування житла атовцям. Пайову участь збільшили, а гроші так і не надійшли.

Прошу, щоб на наступну сесію знайшли можливість виділити ще мільйон від міської ради.

«Тому я особисто передаю один мільйон гривень на цю програму і хочу, щоб ця сума враховувалася як 25 % надходжень. Для того, щоб ці кошти були освоєні, необхідно, аби керівництво «укропівської» більшості задумалося над тим, що обіцянки треба виконувати. Днями ці гроші надійдуть. Також прошу, щоб на наступну сесію знайшли можливість виділити ще мільйон від міської ради. Дуже сподіваюся на порядність та розуміння», — сказав Андрій Покровський.

Нагадаємо, що на попередній сесії Луцьк­ради депутат обурювався тим, що на програму співфінансування житла учасникам АТО обіцяли 11 мільйонів гривень, а виділили лише 6.

Руслан ПИЛИПЧУК.

Telegram Channel