Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
І Володимиру Зеленському тричі являлася любов

Волинь-нова

І Володимиру Зеленському тричі являлася любов

На сцені вони веселуни й улюбленці мільйонів, а коли гасне світло софітів, хтозна, чи не залишаються зовсім самотніми. І мріють тоді не про аплодисменти і запальні вечірки з фуршетами й танцями, а про тиху квартиру, де тебе з роботи обіймами зустріне кохана людина. «Так ніхто не кохав» зазирне за лаштунки одного із найулюбленіших телевізійних шоу «Квартал–95» і розповість про те, чи вдається його акторам поєднати успіх та популярність із сімейним затишком. І перша історія – про три любові її керівника й натхненника Володимира Зеленського

Монгольську я вивчив би тільки за те, що нею говорив… головний комік України!

Володя завжди вміло користувався однією з найбільш упізнаваних своїх фішок – ні на чий не схожим тембром голосу. Розповідає, що у школі йому непогано давалася англійська мова, а завдяки легкій хриплуватості його навіть приводили до старшокласників на заняття, аби продемонструвати, як потрібно вимовляти деякі слова. Короткочасна «англомовна» популярність тоді надихнула його стати перекладачем чи дипломатом.

Шкільна дружба переросла у кохання. Зустрічалися вони понад 7 літ. Одружилася пара, коли обом було по 25.

Важко повірити, але у 8–літньому віці хлопець краще говорив монгольською мовою, аніж російською. Справа в тому, що він із батьками чотири роки жив у Монголії і там пішов у перший клас. Коли родина повернулася в Україну, в місто Кривий Ріг, довелося екстремально швидко перевчатися.

Усе вдалося – і комунікабельний хлопчик швидко став «своїм» у школі. Та дівчата його тоді цікавили мало, більше – музичні свята, драматичні гуртки, згодом – шкільні ігри в КВК. Володимира спочатку задіювали у танцювальних постановках. Невисокий чорнявий юнак із тим самим незвичним голосом, завдяки якому його вважали старшим, аніж був насправді, потроху ставав популярним і серед дівчачої аудиторії.

А в них спец по жартах – дружина Лєна. Але не Кравець

У паралельному класі вчилася красуня–блондинка з хорошим почуттям гумору Олена. Володимир помітив її на одній зі спільних репетицій, і незабаром шкільна дружба переросла у кохання. Зустрічалися вони понад 7 літ. Одружилася пара, коли обом було по 25. Через рік сім’я поповнилася донечкою Олександрою, а ще через вісім – синочком Кирилом.

Володимир ретельно оберігає своє особисте життя, практично ніколи не публікує спільні фото із дружиною. Зізнається, що Олена строго забороняє йому оприлюднювати її знімки у своїх мікроблогах. Та все–таки віднайти фото коханої артиста не важко, варто лиш погортати його сторінки у соціальних мережах.

Відомо, що у перервах між декретними відпустками Олена Зеленська працює разом із чоловіком та є одним із авторів студії «Квартал–95». За освітою вона, як і Володимир, – юрист, але за фахом не працювала. Дружина і діти дуже рідко бачать чоловіка і тата вдома, але для нього сім’я і трійко найближчих людей є найбільшою цінністю у житті. Він часто повторює, що тільки його близькі дають йому силу та емоційний заряд. Якщо вдається провести з дітьми всього лише по кілька хвилин зранку та ввечері, то зірковий тато і за цей час намагається максимально насолодитися спілкуванням. Навіть коли їде з роботи додому, перша думка: сплять уже домашні чи ще ні?

Хоч–не–хоч, а словам коміка віриш. Адже, незважаючи на гастрольне життя, за багато років йому жодного разу не приписували закулісних романів.

Одне із перших фото,  де подружжя Зеленських з’явилося на публіці.
Одне із перших фото, де подружжя Зеленських з’явилося на публіці.

 

Олександра часто позує з батьками для фото, а от малюка Кирила пресі поки що не показують.
Олександра часто позує з батьками для фото, а от малюка Кирила пресі поки що не показують.
Донька творчого подружжя змалку звикає до публічних виступів.
Донька творчого подружжя змалку звикає до публічних виступів.

 

 

 

 

Telegram Channel