Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Чи з’їв Дзідзьо свого колєґу Мейсона? 

Оце так!

Волинь-нова

Чи з’їв Дзідзьо свого колєґу Мейсона? 

Яких видатних українських свиней ви знаєте? Навіть не думайте називати політиків, льоха – не настільки цинічна і жадібна тварина. Оскільки живу зараз у Луцьку, мені спадає на думку дерев’яний хряк біля «Майдану», втім, не так багато наших земляків із ним знайомі

Є ще, звісно, відомий радянський діяч британського походження П’ятачок, але він не зовсім поділяв демократичні цінності та й вештався з ласим до чужого меду Вінні Пухом, «ватником» із тирсою в голові. До того ж не всі сучасні діти бачили цього героя в картатих штанях. А ось кілька років тому на арені вітчизняного шоу-бізнесу з’явився Мейсон, «напарник» мегапопулярного Дзідзьо. Про нього знала більшість юних наших співвітчизників, хоча історії, з ним пов’язані, були не дуже пристойними.

То є моя свиня. Він — самець. Я його не ріжу, бо страшно до нього привик. Він є дуже людський.

 

 «То є моя свиня. Він — самець. Я його не ріжу, бо страшно до нього привик. Він є дуже людський. Має голубі-голубі очі і довгі білі вії. Я його зі стайні забрав до хати, і він тепер живе в колідорі...»  Так свого часу Дзідзьо описував свого вгодованого колєґу, але чи варто вірити цим розповідям, чи ні — вирішувати вам. Тим паче, сам артист інколи плутався у словах, бо десь щось наснилося, а десь і «наколядувалися» занадто. Достеменно відомо, що хряк умів гавкати та гарчати, а ще любив милуватися червневим небом і вишукувати там хрущів, адже це був його улюблений смаколик. Чому був? Бо одного разу Мегапопулярний приготував відро «згущонки» з тих жуків, якою Мейсон так об’ївся, що ледь не вмер (Дзідзьо дуже яскраво, до найменших деталей, описав проблеми з травленням у свого друга). Того дня і трапився той шокуючий інцидент, коли «свин загриз двох псів на смерть». У 2009-му хряк їздив до Туреччини, де активно любувався дівчатами без ліфчиків, «колєги» навіть посварилися на цьому ґрунті.  А наступного року Мейсон отримав жахливу травму, коли полював на білку в зимовому лісі. Тоді співмешканці вирушили на природу, щоб зрубати святкове деревце для сусідки Катерини. Романтичні пориви до неї мав двоногий герой нашого матеріалу.  Але, як то завжди буває в  Дзідзя, не склалося. 

Слава і популярність псує людей. Як доказ того бачимо, що Мейсона поруч із Дзідзьом на сцені немає. Не хочеться думати дурного, але чи не з легендарного поросяти зробили ту ковбасу, яку наминав артист у кліпі «Птахоподібна».

До речі, як розповіла кореспонденту «Цікавої»  піар-менеджер гурту Лілія Слюсар, нині музиканти не використовують образ Мейсона у своїй творчості, мовляв, це вже не актуально — переросли.

Леонід ОЛІЙНИК

Telegram Channel