Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Четверо дітей-сиріт із Луцька отримали житло

Вручення ключів від квартир – справжнє свято для тих, хто отримав свою власну домівку, адже житло є хорошим стартом у доросле життя

Волинська ОДА

Четверо дітей-сиріт із Луцька отримали житло

Цими днями голова облдержадміністрації Олександр Савченко разом із секретарем Луцької міської ради Григорієм Пустовітом вручили ключі від однокімнатних квартир, придбаних за кошти держави та наданих Луцькою міською радою як соціальне житло, Оксані Кулик, Вікторії Мул, Оксані Безименко, Олені Пініній

Був і ще один сюрприз, з приводу якого Олександр Савченко сказав:

 – Ми довго думали, що вам подарувати, аби життєвий старт став ще веселішим. І домовилися з представником соціально-відповідального бізнесу про такий презент – подарунковий сертифікат на професійну фотосесію з врученням портфоліо. Про це, напевно, мріє кожна дівчина.

І домовилися з представником соціально-відповідального бізнесу про такий презент – подарунковий сертифікат на професійну фотосесію з врученням портфоліо.

Разом із тим очільник області дав доручення відповідним службам допомогти дівчатам з оформленням документів, а коли новосели обживуться – пообіцяв завітати у гості.

 Марина ЛУГОВА

Telegram Channel