Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Що нам віщують зорі наступного тижня

Волинь-нова

Що нам віщують зорі наступного тижня

Гороскоп на 28 січня — 3 лютого

ОВЕН. Не впадайте у крайнощі. Прислухайтеся до інтуїції при вирішенні складних проблем. Зосередьтеся на роботі, начальство оцінить вашу старанність. Сприятливий день — ​понеділок, несприятливий — ​п’ятниця.
ТЕЛЕЦЬ. Вдалий час для кар’єри або пошуку більш оплачуваної роботи. Не нав’язуйте рідним свою думку — ​уникнете конфліктів. Вихідні проведіть удома в тиші і спокої. Сприятливий день — ​понеділок, несприятливий — ​середа.
Зосередьтеся на роботі, начальство оцінить вашу старанність.
БЛИЗНЮКИ. Тиждень принесе бадьорість і можливості для самореалізації. Будьте уважні, не пропустіть цікавих ідей. У вихідні відпочиньте в родинному колі. Сприятливий день — ​вівторок, несприятливий — ​четвер.
РАК. У вас вдалий період, ви легко впораєтеся з усіма справами, порозумієтеся з будь-яким співрозмовником. У вихідні не забувайте про відпочинок. Сприятливий день — ​четвер, несприятливий — ​п’ятниця.
ЛЕВ. Бажано знизити темпи ділової активності. Не бійтеся змін в особистому житті, хоча розраховувати можете тільки на власні сили. Вихідні принесуть зміни до кращого. Сприятливий день — ​вівторок, несприятливий — ​понеділок.
ДІВА. Настає час сумнівів. Будьте обачними в рішеннях, від них залежатиме й доля інших людей. Займіться саморозвитком. Розраховуйте сили, реально оцінюйте можливості. Сприятливий день — ​п’ятниця, несприятливий — ​середа.
ТЕРЕЗИ. Не замикайтеся в собі. Обговоріть з близькими те, що вас хвилює. Можете опинитися в незвичній ситуації, постарайтеся передбачати прикрощі та обходити їх. Сприятливий день — ​четвер, несприятливий — ​субота.
СКОРПІОН. Ваш оптимізм буде основою душевного спокою для вас і вашої родини. Не допускайте зневіри — ​і ви все зможете. У вихідні ймовірна цікава ділова пропозиція. Сприятливий день — ​вівторок, несприятливий — ​четвер.
СТРІЛЕЦЬ. У подоланні перешкод допоможуть розум і працьовитість. Постарайтеся не давати волі емоціям. Вихідні — ​вдалий момент для змін в інтер’єрі. Сприятливий день — ​субота, несприятливий — ​середа.
КОЗЕРІГ. Час нових поглядів, нових ідей. У ваших силах змінити на краще взаємини з близькими. Уникайте інтриг та суперечок. Поїздки і відрядження будуть успішними. Сприятливий день — ​понеділок, несприятливий — ​субота.
ВОДОЛІЙ. Тиждень вимагатиме від вас максимальних моральних та фізичних зусиль. Спрямуйте свою енергію не на руйнування, а на творчість. Сприятливий день — ​п’ятниця, несприятливий — ​середа.
РИБИ. Постарайтеся стримувати свої амбіції. На роботі грядуть зміни, спробуйте адекватно оцінити ситуацію та знайти конструктивні методи для її поліпшення. Сприятливий день — ​вівторок, несприятливий — ​четвер.
Telegram Channel