Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Арсенал боєприпасів у центрі міста

Досудове розслідування триває.

uk.wikipedia.org

Арсенал боєприпасів у центрі міста

У рамках провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, оперативники карного розшуку поліції викрили незаконну діяльність жителя обласного центру, пов’язану із зберіганням і збутом зброї

Правоохоронці під час контрольної закупки боєприпасів у зловмисника вилучили корпус гранати «РГД-5», запал до неї та 10 патронів калібру 5,45 мм та 7,62 мм.

Правопорушник таємно зберігав два корпуси гранати «РГД-5» і запали до них, 79 патронів калібру 5,45 мм та 95 — калібру 7,62 мм.

Під час проведення слідчо–оперативних заходів на вулиці Глушець в Луцьку вони виявили місце, де правопорушник таємно зберігав два корпуси гранати «РГД-5» і запали до них, 79 патронів калібру 5,45 мм та 95 — калібру 7,62 мм. Спеціалісти та кінолог вибухотехнічного відділу поліції області належним чином оглянули місце схованки та доставили вилучені боєприпаси до місця безпечного зберігання.

Відомо, що зловмисника неодноразово вже притягували до відповідальності за скоєння майнових злочинів. Тепер йому інкримінується ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі строком від трьох до семи років.

Поліція Волині нагадує, що у квітні на території області проводиться місячник добровільної здачі зброї та боєприпасів. Громадяни мають можливість уникнути кримінальної відповідальності, передбаченої ст. 263 Кримінального кодексу України.

Анна ПАВЛОВСЬКА.

Telegram Channel