Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Коханка Путіна народила двійню

У ці дні схожі фото і колажі з Кабаєвою та господарем Кремля з’являються у багатьох ЗМІ світу. І ми не втрималися — друкуємо.

Фото: kleo.ru.

Коханка Путіна народила двійню

У російських ЗМІ з’явилося повідомлення, що олімпійська чемпіонка Афін-2004 із художньої гімнастики 36-річна Аліна Кабаєва, яку називають улюбленою жінкою президента Росії Володимира Путіна, подарувала йому хлопчиків

Колишня спортсменка нібито народжувала в московському центрі акушерства і гінекології імені Кулакова. Її палата розташовується на четвертому поверсі. Задля безпеки породіллі інших жінок відселили з відділення.

При цьому не так давно екс–спортсменка запевняла, що не збирається народжувати найближчим часом, оскільки хоче присвятити себе роботі. У минулому році вона захистила дисертацію в Національному університеті фізичної культури, спорту та здоров’я імені Лесгафта у Петербурзі.

Може, це взагалі така спецоперація, щоб показати, що 66–річний Путін — ще ого!

Варто зазначити, що російські ЗМІ вже не вперше оголошують про народження Кабаєвою дітей від Путіна. Тамтешні писаки роблять це час від часу. Може, це взагалі така спецоперація, щоб показати, що 66–річний Путін — ще ого! Бо у них там що не візьми — то все спецоперація…

Лія ЛІС.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel