Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Похід у ресторан

Волинь-нова

Похід у ресторан

Це хвилюючий момент для кожної жінки, однак відразу постає питання, що одягнути. Пропонуємо кілька корисних порад на всі випадки життя

Зустріч із бізнес-партнерами

Одяг повинен бути відповідним. Може підійти ваш діловий костюм, досить підібрати прикраси (срібло або золото) невеликих розмірів. Хороший варіант — ​ошатне коротке плаття без рукавів і комірця (коктейльне). Неяскравий макіяж, просто, але витончено укладене волосся — ​і ви готові до ділової зустрічі. Якщо на вулиці прохолодно, доповніть вбрання накидкою або жакетом. Взуття повинно бути комфортним і зовсім необов’язково на високих підборах.

До коктейльної сукні пасуватиме маленька сумочка або клатч, а до костюма — ​об’ємний виріб.

Неофіційна вечірка

Якщо отримали запрошення в елітний ресторан, ваш образ повинен відповідати рівню закладу. Правильно вибраний фасон вбрання допоможе підкреслити достоїнства фігури і приховати недоліки. Якщо сукня дуже вузька, то вам навряд чи вдасться отримати задоволення від різноманітного меню вечері. З цієї ж причини не одягайте облягаючий брючний костюм. Якщо у вас гарні груди — ​виріз вдало підкреслить їх, однак вечірня сукня не повинна бути зухвалою. Чималий розріз на ній — ​варіант для красивих ніг. Проте не допускається їх поєднання в одній моделі. Ідеальним буде плаття із шовку чи оксамиту. Добре підібрані сукня і туфлі (обов’язково на підборах) допоможуть вам комфортно і невимушено провести час.

Деякі тонкощі

Вибір одягу залежить від того, в ресторан якого класу ви йдете. У закладах швидкого обслуговування відсутні правила щодо вигляду клієнтів, однак зрозуміло, що вечірня сукня тут недоречна. Дрес-код ресторану середнього рівня — ​діловий костюм або плаття. При виборі одягу в елітний заклад слід враховувати час: чим пізніший прийом — ​тим більш розкішний зовнішній вигляд.

За правилами етикету в ресторан неприпустимо приходити з розпущеним волоссям.

Плаття для вечірнього візиту в ресторан може бути як коротким, так і довгим. Краще, якщо ви звернете увагу на сукні таких кольорів, як фіолетовий, темно-зелений, або ж класичні червоні чи чорні. У теплу пору року обирайте сукні світлих тонів, в холодну — ​яскраві та темні.

Природність макіяжу — ​це також одне з правил. Він повинен бути красивим, але непомітним. Чим яскравіша помада на губах, тим менш виразними мають бути тіні на очах, і навпаки. Волосся укладіть відповідно до стилю одягу і макіяжу. За правилами етикету в ресторан неприпустимо приходити з розпущеним волоссям.

Необхідно знати, що колготки (влітку можуть бути панчохи) обов’язкові будь-якої пори року. Вони повинні бути тілесних відтінків.

Не рекомендується використовувати духи (можна тільки туалетну воду), оскільки аромат парфумів перебиватиме запах поданих страв.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel