Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 20 — 26 травня

ОВЕН. Більше слухайте й менше говоріть. Вам необхідна гнучкість у постійно мінливих ситуаціях, вчіться керувати своїми емоціями. Знайдете однодумців — одержите можливість здійснити ваші плани та задуми. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Спілкування з цікавими людьми дасть вам можливість знайти джерело додаткового заробітку. Цілеспрямованість і ретельність у роботі допоможуть добитися відмінних результатів. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. Зосередьтеся на роботі, вона принесе вам задоволення і дохід. Однак і про відпочинок не забувайте. Вас чекає цікава подорож у приємній компанії. Ви одержите масу вражень. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РАК. Професійна сфера зажадає від вас пильної уваги та особистої участі. Щоб утримувати контроль над ситуацією, вам знадобиться розсудливість і вміння вчасно виконувати намічену роботу. У вихідні навідайте рідних. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ЛЕВ. Тиждень буде насичений подіями. Ваші плани втілюватимуться в життя стрімкими темпами. Покращаться стосунки з оточуючими, вирішаться практично всі конфліктні ситуації. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ДІВА. Від вас вимагатимуться організаторські здібності та нові ідеї. Щоб досягти позитивного результату в діловому співробітництві, доведеться докласти максимум зусиль. Зате й нагорода буде відповідна. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕРЕЗИ. Не варто сумніватися у власних силах, невпевненість вже не раз підводила вас, повірте, цього разу ви зможете втілити в життя свої задуми. Вихідні бажано провести за містом. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

СКОРПІОН. Ви можете відчути, що нагромаджені справи не терплять зволікання. Чітко сплануйте їх, тоді вам удасться зробити все, що необхідно. Сфера особистого життя зараз дуже важлива для вас. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

СТРІЛЕЦЬ. Ви можете відчути неймовірний сплеск ініціативності та заповзятливості. Постарайтеся піймати момент і використати ці якості з максимальною користю. У вихідні відпочиньте від справ. Сприятливий день — середа, несприятливий — четвер.

КОЗЕРІГ. Настає вдалий період для зав’язування вигідних знайомств, пошуку додаткових заробітків. Будьте дуже уважні в роботі: краще все добре перевірте, щоб потім не виправляти допущених помилок. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ. Не переоцінюйте своєї значимості, щоб не порушити реального балансу в колективі. Є небезпека зіпсувати стосунки з колегами. Виявіть всю свою дипломатичність. Вихідні краще провести на самоті. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

РИБИ. Постарайтеся не нервувати і не намагатися встигнути все й одразу. Налаштуйтеся на позитивні емоції. У вихідні спілкуйтеся з друзями, відпочивайте, радійте, веселіться. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

Telegram Channel