Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
«Подумали: редактори між собою  домовились, щоб заховати приз…»

Волинь-нова

«Подумали: редактори між собою домовились, щоб заховати приз…»

Виявляється, «закопати скарб» можна і в самому центрі самого обласного центру, і його буде непросто знайти. Доведено на Волині! Про скромну персону «пірата–ховальника» помовчимо…

«Лише прочитавши, що йдетьтся не про лондонський «Біг–Бен» («Цікава газета» за 18 квітня), згадала наш центральний луцький годинник, який ще називають і «Бім–Бом», — усміхається жителька столичного граду Волині Ганна Володимирівна Місюкевич (на фото — у центрі). — Тож вирушила на пошуки приза від Грицька Гарбуза на Театральну площу разом із чоловіком Віталієм і подругою Русланою. Згадали про пожежу у луцькому ЦУМі… Поруч універмагу — редакція газети «Афіша Волині», тож подумали, що, може, редактори між собою домовились, щоб заховати приз… Але нам сказали, що ні (Ще б пак!!! Наші редактори домовляються тільки з владою. — ☺ Грицько Гарбуз). Тоді рушили до квіткових рядів, які часто виручають закоханих. Теж — ні… Але саме там нам спало на думку запитати, чи є тут якась відома Юлія, на честь якої придумали пароль? І так нас направили у магазин «Бізнес–букет», де його співвласниця — чарівна Юлія Шаульська — й запитала нас про «той ПАРОЛЬ». І ми з усмішкою відповіли: «Юлія-400»! А вона нам вручила приз — годинник від «Цікавої газети» — ще й разом сфотографувала. Дякуємо за такий захопливий конкурс!»

І вам дякуємо. Хоча скористатися ще одним шансом — виграти додаткові 100 гривень за 20 секунд — пані Ганна не змогла. На ньому, до речі, спіткнулися всі попередні наші «шукачі скарбів». Тож поки що не будемо відкривати секрету, хоча, підозрюю, слава про питання вже активно поширюється, тому з кожним разом повторювати його стає все ризикованіше, адже відповідь на нього то я називаю…

 

Але наступну розгадку вікторини маю оголосити. Звісно, спершу повторивши запитання, яке стало для наших учасників каверзним із каверзних.

«Гарбуз із секретом-15» (2019)

Цей предмет легко можна на­звати символом Сонця і Дощу. Бо для нього не має принципового значення, яка пора року, на відміну від нас. Звісно, він не прихильник завірюх і морозів. Проте коли сонячно і світло, цей предмет одягається, одягається, одягається. А коли хмуриться і розпочинається чи вже йде дощ, він роздягається, роздягається, роздягається… До голизни. І мова зовсім не про те, що не дозволено. Бо цей предмет, переконані, у вас є. Шукайте.

Чиє фото ми заховали у гарбузі?

Тепер готуйтеся впасти, бо оголошую відповідь. Ніяка це не парасоля, про що масово нам надсилали есемески. А… шнурок. Чи мотузка або сушарка для випраної білизни й одягу. І як ви не здогадались?

Але, на щастя, не всі промахнулися, адже лікар–анестезіолог Ковельського пологового будинку Андрій Куява виявився єдиним, хто розгадав завдання.

Чи є тут якась відома Юлія, на честь якої придумали пароль?

— Чесно кажучи, це була ідея моєї дружини Катерини. Вона переконувала, що точно не прогадаємо, ще й підсилила свою версію вагомим аргументом: «І в мами нашої в селі таким способом сушать білизну», — усміхався, розповідаючи, пан Андрій, і раптом ще більш приємно ошелешив: — До речі, пане Грицьку, може, це і не зовсім скромно, але сьогодні у мене… день народження.

І що мав сказати на це Грицько Гарбуз? Та міцного–міцного вам здоров’я, і щоб зорі й надалі сприяли! Як цього разу — призові 200 гривень ви забираєте собі!!!

А нам час оголошувати нове завдання. Точно легке.

«Гарбуз із секретом-20» (2019)

Коли погано, ми самі себе або хто інший заспокоює нас цими словами. Але коли нам добре, намагаємось їх навіть не згадувати…

У гарбузі ми заховали слово, яке означає інституцію, що найбільше асоціюється з людиною, з якою найчастіше пов’язують вживання такої фрази. Якою ми себе заспокоюємо чи когось іншого, коли так зле. Але коли нам добре, її точно не згадуємо…

Яке слово ми заховали у гарбузі?

Слово–відповідь треба надіслати до 31 травня тільки у вигляді sms–повідомлення на номери: 050-1354776 і 067-2829775 (наприклад: «Відро», «Три яблука», «Петро Порошенко»).

Увага: з одного номера можна відправляти лише одне sms! Цей номер і братиме участь у жеребкуванні в розіграші призових 200 гривень, якщо правильних відповідей буде більше двох.

А ще спеціальний приз – 150 гривень – отримає той, хто в листі на поштову адресу (43 025, Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну [email protected] найяскравіше опише, як шукав чи шукали правильну відповідь.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel