Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Тараса Шкітера зареєстрували кандидатом у нардепи від Луцька*

«Луцьк має бути комфортним і безпечним для лучан».

Фото прес-служби ГР «СВІДОМІ».

Тараса Шкітера зареєстрували кандидатом у нардепи від Луцька*

Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії № 1139 від 22 червня 2019 року, кандидатом у народні депутати України у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня в одномандатному виборчому окрузі № 22 є 28-літній директор ГО «Громадянський Рух «СВІДОМІ»

Тарас Шкітер (на фото) народився та проживає в місті Луцьку, не є членом жодної з політичних партій. Відомий на Волині телеведучий і продюсер популярного суспільно–політичного ток–шоу «Протилежний погляд. LIVE», а також директор інформаційного агентства «Конкурент». Лучани знають Шкітера як громадського діяча та співзасновника «Громадянського Руху «СВІДОМІ».

За першою освітою Тарас Шкітер — лікар. Він закінчив Українську медичну стоматологічну академію в Полтаві. Паралельно із навчанням реалізовував громадські та соціальні проєкти, спрямовані на допомогу та підтримку дітей–сиріт. Під час проходження інтернатури займався розробленням проєктів у сфері зв’язків з громадськістю та медіа. Згодом Тарас Шкітер завершив курси з медіа та журналістики, написання тек стів та підготовки контенту у «Вільній школі журналістики».

Тарас Шкітер не є членом жодної з політичних партій та бере участь у виборах шляхом самовисування.

З 2015 року є помічником–консультантом депутата Луцької міської ради Андрія Покровського. У 2018–му Шкітер став учасником топ-100 телепроєкту «Нові лідери» з проєктом «Захист інтересів виборців в округах без депутатів». Нині регулярно бере участь у політичних ток–шоу на національних телеканалах. Не є членом жодної з політичних партій та бере участь у виборах шляхом самовисування.

Нещодавно в інтерв’ю для «12 каналу» Шкітер поділився своїм баченням розвитку обласного центру Волині у наступні 5 років. «Луцьк має бути комфортним і безпечним для лучан. Громадянський Рух «СВІДОМІ» розробляє багато проєктів у цих напрямах. Вважаю, що комфорт та безпека дадуть змогу зробити місто Луцьк таким, у якому хочеться жити», — резюмував Шкітер.

Віктор ПЕТРИК.

Telegram Channel