Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Наречений і його друзі прийшли  на весілля без спідньої білизни

Найщасливіша мить у житті дівчини.

Фото ogogo.in.ua.

Наречений і його друзі прийшли на весілля без спідньої білизни

Вікторія познайомилася із шотландцем Тері влітку 2017–го, а цьогоріч інтернаціональна пара відсвяткувала в рідному місті дівчини Івано–Франківську весілля

Воно було незвичним, бо ж поєднувало українські і шотландські традиції та обряди. Дивував франківців і одяг закордонних гостей. Друзі Тері та й він сам на весіллі були у кілтах, національному вбранні, і, як годиться справжнім шотландцям, без спідньої білизни.

Шарф-саш, який Тері закріпив на Вікторії, символізує єднання двох родин.
Шарф-саш, який Тері закріпив на Вікторії, символізує єднання двох родин.

 

Свого судженого Вікторія зустріла у Польщі, у Кракові, де вчилася в університеті. Очевидно, це було кохання з першого погляду, бо ж шотландець (нині хлопець проживає в Англії) відразу запропонував їй переписуватися у Whats Apр, а невдовзі й зустрічатися. До речі, за звичаями його народу, зустрічатися і мати дівчину — різні етапи в стосунках молодих людей. Тому в січні минулого року Тері офіційно запропонував Віці бути його дівчиною–товаришем. На мосту закоханих у Кракові вони, щоб відзначити цю подію, повісили свій замочок.

За звичаями його народу, зустрічатися і мати дівчину — різні етапи в стосунках молодих людей. Тому в січні минулого року Тері офіційно запропонував Віці бути його дівчиною–товаришем.

З осені молоді люди бачилися кожних 3—4 тижні. Частіше не виходило. Тері — пілот і постійно був у роз’їздах, а дівчині через візові проблеми не вдавалося поїхати до коханого. Але попри це стосунки на відстані ставали міцнішими. Якщо у Тері був вільний час, він використовував його для зустрічей з Вікою, спільних подорожей. За 2 роки вони встигли побувати у Будапешті, Монако, Амстердамі, Україні… А новий 2019–й поїхали святкувати в Івано–Франківськ. Ось тоді хлопець і поговорив із батьками Вікторії про одруження. А в кінці січня її чекав сюрприз.

— Тері, як завжди, прилетів до Кракова, повідомив мені, що ми кудись їдемо на вікенд. Я наполегливо розпитувала куди, але він не зізнавався, — розповідала дівчина. — А вночі перед поїздкою каже: «Пакуй валізу. Ми виїжджаємо завтра вранці». Коли прибули в аеропорт, Тері закривав мені очі, щоб не дивилась на інформаційне табло. Сидимо вже в терміналі, є два вильоти літаків. Один — у Цюріх, другий — у Рим. Усі зайшли на посадку до Рима, а ми далі сидимо. Значить, думаю, в Цюріх. Але ні, він встає, і ми останні забігаємо на посадку в Рим. Тут я вже почала підозрювати, що все таки він там освідчиться.

Гуляючи містом, пара підійшла до всесвітньо відомого фонтана Треві. Біля нього Тері, ставши на коліно, і запропонував Вікторії бути його дружиною. Дівчина заплакала від щастя.

Святкували весілля в її рідному Франківську, в ресторані «Рейкарц». Там же відбулася і виїзна церемонія шлюбу, і вперше зустрілися батьки наречених.

За матеріалами сайтів «Галка», «OGOGO».

Єва ЖАСМИНОВА.

Telegram Channel