Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Готується розправа над Супрун. Над Гонтаревою уже почалась

Валерія Гонтарева дякує Богу, що в день підпалу в цьому будинку не ночував її син.

Волинь-нова

Готується розправа над Супрун. Над Гонтаревою уже почалась

Колишня очільниця Міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун каже, що проти неї та її команди готують кримінальне переслідування

«Мені вже сказали друзі з правоохоронних органів, що їм дано вказівку знайти на мене і на моїх заступників щось таке, що дасть підстави відкрити проти нас кримінальні справи», — заявила вона.

За словами пані Уляни, готується також аудит Міністерства охорони здоров’я, хоч їх було уже 15. Супрун стверджує, що ініціатива про перевірку надійшла від Петра Багрія, чия фірма була чи не основним продавцем ліків за завищеними цінами за часів керівництва відомством Раїсою Богатирьовою. Крім цього, чоловіка Уляни Супрун Марка раніше двічі побили. Пані Уляна підозрює, що це зробили через те, що вона звільнила з посади ректора Національного медуніверситету Катерину Амосову. Після відповідного рішення Кабміну смс із погрозами отримав навіть прем’єр Володимир Гройсман.

Зуб на Гонтареву має олігарх Ігор Коломойський через те, що його ПриватБанк було націоналізовано.

Тим часом після зміни влади неприємності почалися і в колишньої очільниці Нацбанку, авторитетної у світі фінансистки Валерії Гонтаревої: хтось спалив її будинок під Києвом, а в самій столиці знищено вогнем автомобіль її невістки. Крім цього, «силовики» виламали двері нібито задля обшуку в нежилій квартирі Гонтаревої у місті. Наразі пані Валерія мешкає у Лондоні. Там її — поки не зрозуміло, випадково чи ні, — нещодавно збив автомобіль.

Як відомо, зуб на Гонтареву має олігарх Ігор Коломойський через те, що його ПриватБанк було націоналізовано. Він так прокоментував неприємний трафунок з нею на пішохідному переході у Лондоні: «Пам’ятаєте, вона говорила, що я їй погрожував літак надіслати. Я хочу уточнити, що я їй обіцяв надіслати літак, а не автомобіль».

Недоброзичливці Гонтарєвої кажуть, що це вона сама підпалила власну хату, щоб отримати притулок у Британії.  Щось подібне  ми уже чули, коли говорили, що Юлія Тимошенко спеціально сіла в тюрму, аби підняти собі рейтинги…

Василь РОГУЦЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel