Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У «бацьки» Лукашенка нова фаворитка —  21-річна «Міс Європа»

У президента Білорусі – чудовий смак. Правда, і вам подобається ця краля?

Фото news.tut.by.

У «бацьки» Лукашенка нова фаворитка — 21-річна «Міс Європа»

Не секрет, що 65-річний президент Білорусі полюбляє оточувати себе гарними молоденькими дівчатами. Ще рік тому поруч із Аляксандром Ригоравічєм бачили 21-літню красуню Крістіну Неверо, але тепер місце у президентській ложі посідає теж такого віку «Міс Білорусь» — 2018 Марія Василевич

 

 

Свою корону дівчина з параметрами 86 — 60 — 90 виборола на очах у Лукашенка, і, вочевидь, саме тоді він вирішив з нею познайомитися. Після цього Машу стали постійно бачити поряд із гарантом.

Прес–секретар Лукашенка Наталія Ейсмонт розповіла, що керівник країни особисто готував дівчину до участі в конкурсі «Міс світу», в якому вона завоювала титул «Міс Європа», і навіть навчив її рубати дрова.

Також наприкінці 2018–го Лукашенко проводив Республіканський новорічний бал для молоді, на якому танцював із Василевич. 8 січня цього року білоруський лідер удостоїв 21–літню міску премії «За духовне відродження» — «за значний внесок у розвиток міжнародного культурного співробітництва та активну благодійну діяльність».

Нещодавно Василевич закінчила магістратуру з економіки у Білоруському державному економічному університеті. Але завжди мріяла працювати телеведучою. І, схоже, саме з допомогою Лукашенка мрія дівчини дуже швидко здійснилася. Тепер вона є співведучою в одній із програм на білоруському ТБ.

Керівник країни особисто готував дівчину до участі в конкурсі «Міс світу», в якому вона завоювала титул «Міс Європа», і навіть навчив її рубати дрова.

Як зазначає видання «Білоруський партизан», Василевич остаточно закріпилася в статусі головної супутниці Лукашенка. На Європейських іграх він скрізь (під час урочистих церемоній і безпосередньо на змаганнях) з’являвся з нею.

 

На «Слов’янському базарі» у Вітебську Маша була присутня в президентській ложі, немов близька до сім’ї людина. Тільки за останній тиждень Лукашенко і Василевич разом сходили на хокей і з’їздили на святкування 1000–річчя Бреста. «Здається, жодна дівчина раніше не ставала настільки бажаною супутницею для керівника країни, як «Міс Білорусь-2018», — пише видання.

До речі, Вікіпедія зазначає, що в Аляксандра Ригоравіча є дружина Галина, котра йому народила двох синів — Віктора і Дмитра, які їм подарували вже 7 онуків. А також є позашлюбний син Микола, 2004 р. н., який нерідко буває на офіційних заходах разом із татом. Часто, але не тоді, коли батька супроводжують красуні…

Лія ЛІС, за публікацією у виданні «Білоруський партизан»


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel