Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що віщують зорі

А ви довіряєте гороскопам?

Що віщують зорі

Гороскоп на 30 грудня–5 січня 2020 року

ОВЕН. Настає час серйозної перевірки ваших дипломатичних якостей. Усе залежить від того, як швидко ви перетворите супротивників на союзників. Ви відчуєте необхідність у підтримці, але не варто показувати свою слабкість усім і кожному. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. У вас з’явиться шанс відкрити в собі багато цікавого й оригінального. Постарайтеся не конфліктувати з начальством, проявіть витримку. Зустрічаючи Новий рік, веселіться від душі, але не втрачайте почуття міри. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. Вдалий для роботи й творчості період. В особистому життя назрівають важливі для вас зміни на краще. Ваш авторитет помітно зросте, свобода вибору залишиться за вами. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

РАК. У цей період ви відчуєте, що вас люблять і цінують. Але можете стати байдужими до всіх справ. Постарайтеся краще працювати, проявити себе. Втім, під Новий рік трапляються диаа. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ЛЕВ. Гарний час для побудови планів на новий рік, вони мають шанси здійснитися. Час змінювати свої погляди на життя й позбуватися старих стереотипів. Ви зараз досить переконливі й привабливі. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ДІВА. Вас, схоже, чекає занадто багато роботи. Масштабність власних ідей може перешкодити реально оцінити свої можливості. Постарайтеся все таки знайти час, щоб подумати про свята та спланувати відпочинок. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

ТЕРЕЗИ. Ви здатні легко обеззброїти критично налаштованих до вас людей. Результативність ваших дій, як обіцяють зірки, помітно зросте. Уникайте особистих розмов на роботі. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. Гармонійний й успішний період. Ви будете із задоволенням жити, працювати, любити. Сил вистачатиме на реалізацію всього того, що ви захочете зробити. Ви будете досить артистичні й легкі на підйом. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

СТРІЛЕЦЬ. Не варто планувати вирішення життєво важливих завдань, краще викроїти більше часу на відпочинок. Можуть виникнути невеликі, але відчутні сімейні проблеми. Краще нікуди не поспішати. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Не бійтеся говорити «ні», це тільки додасть вам значимості. Ви можете зіштовхнутися з недоброзичливістю. Знайдіть все таки час на те, щоб підготуватися до зустрічі Нового року. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

ВОДОЛІЙ. Ймовірна досить складна робота. Постарайтеся не давати ніяких обіцянок. Охопити неосяжне неможливо, тому завершуйте тільки те, що вам під силу. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ. Ви багато чого побачите з нової точки зору, але не захоплюйтеся аналізом цього. Важливо не спізнюватися, вас будуть оцінювати за пунктуальністю та відповідальністю. Хтось поруч з вами здатний легко вийти з рівноваги, не дайте йому приводу. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

Telegram Channel