Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Передавайте покази електроенергії дистанційно

У «Волиньобленерго» рекомендують волинянам передавати покази електролічильника через номер кол–центру 0-800-21-01-31.

energy.volyn.ua

Передавайте покази електроенергії дистанційно

У зв’язку із впровадженням карантину в ПрАТ «Волиньобленерго» просять волинян передавати покази електролічильника дистанційно.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» тимчасово обмежили доступ для сторонніх осіб до адміністративних будівель філій та управління ПрАТ «Волиньобленерго».

Задля попередження можливого розповсюдження коронавірусу по всій території України і захисту здоров’я громадян у «Волиньобленерго» рекомендують волинянам передавати покази електролічильника через номер кол–центру 0-800-21-01-31. Номер безплатний, багатоканальний, працює цілодобово.

Ті, хто користується «Вайбером» для подачі показів, зауважте, у «Вайбер»-боті «Волиньобленерго» можна передати покази відразу за багатьма особовими рахунками.  

Ті, хто користується «Вайбером» для подачі показів, зауважте, у «Вайбер»-боті «Волиньобленерго» можна передати покази відразу за багатьма особовими рахунками. Окрім свого, за одну хвилину ви можете передати покази сусідської бабусі чи будь–яких родичів або друзів. Не будьте байдужими, допомагайте один одному!

Доєднатися до «Вайбер»-бота максимально просто, потрібно лише просканувати QR–код.

 

Цього місяця прийом показів стартує 30 березня і триватиме до 3 квітня. Зауважте, тимчасово покази електролічильника особисто не прийматимуть. Пам’ятайте, якщо оператор системи розподілу не отримає актуальних показів лічильника, тоді обсяг спожитої електроенергії визначається розрахунком на основі середньодобового обсягу споживання.

Прес–служба ПрАТ «Волиньобленерго».

Telegram Channel