Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Погоріли» на другому транші хабара

Як же ж так?!

Ілюстративне фото: tvoemisto.tv

«Погоріли» на другому транші хабара

Слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Львові, нещодавно затримали за вимагання та одержання неправомірної вигоди в. о. начальника митного поста «Ковель» Волинської митниці

За повідомленням пресслужби ДБР, посадовець митниці у змові з посередником вимагав від мешканця Волинської області 12 240 доларів США. За цю винагороду обіцяли чоловікові, що не перешкоджатимуть у митному оформленні транспортних засобів. Слідчі ДБР затримали ділків під час одержання другої частини хабара в сумі 5 440 доларів США.

 Слідчі ДБР затримали ділків під час одержання другої частини хабара в сумі 5 440 доларів США.

Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, вирішується питання щодо повідомлення особам про підозру. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Львівської області. Оперативний супровід — Головне управління внутрішньої безпеки СБУ. У разі доведення вини затриманим загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із забороною обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Богдана КАТЕРИНЧУК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel