Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Roshen» закупив для медиків  10 тисяч захисних костюмів

Оце так!

Фото: Главком

«Roshen» закупив для медиків 10 тисяч захисних костюмів

«Це — перша поставка. Ми розуміємо, що це не закриє потребу повністю, але це початок», — заявили у кондитерській корпорації

«Ми маємо намір докласти максимум зусиль, щоб допомогти в боротьбі із коронавірусом. Водночас чудово розуміємо, що перемога можлива лише в тісному та ефективному партнерстві, координації всіх представників відповідального бізнесу з Міністерством охорони здоров’я та безпосередньо з лікарнями. Тому закликаємо усі зацікавлені сторони як на локальному, так і національному рівні координувати дії, а ми в свою чергу відкриті до співпраці», — заявив директор із розвитку соціальних проєктів кондитерської корпорації «Рошен» Ірина Пономаренко.

До речі

Дружина п’ятого Президента України, лідера партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка Марина передала Київській міській клінічній лікарні «швидкої» медичної допомоги перші два апарати штучної вентиляції легень, які вже працюють у відділенні інтенсивної терапії. Ще вісім передадуть найближчими днями. Це — капітально відремонтовані апарати, які знову допомагатимуть пацієнтам.

Петро МАКАРУК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel