Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
А з Васька та двох Сашків… полізла «вата»

Волинь-нова

А з Васька та двох Сашків… полізла «вата»

Тріо класних українських боксерів не втомлюється підспівувати дешевій кремлівській пропаганді

Днями український тенісист Сергій Стаховський зізнався, що не вболіває за боксерів-співвітчизників Олександра Усика, Василя Ломаченка та Олександра Гвоздика (усі на фото) через їхні погляди і позиції.

«Не слідкую за боями Ломаченка, Усика та Гвоздика. Востаннє Ломаченка дивився три чи чотири роки тому. В соцмережах був підписаний на кожного з них, але вже ні.

Це круті боксери. Вони, як можуть, прославляють, інколи хають Україну. Це спортсмени, які мають право на свою думку. Моє право як українця і людини, яка народилася в Києві, не підтримувати таких боксерів», – заявив Стаховський.

Зрештою, відомий тенісист озвучив те, що вже у багатьох давно крутиться на язиці. Так, у Ломаченка, Усика та Гвоздика – неабиякі здобутки у боксі. Колись серед любителів, а тепер і на професійному рівні. Щодо Василя Ломаченка, то він узагалі, без жодного перебільшення, є видатним боксером сучасності. І це не можна не визнавати. Але з цих хлопців уже давно і очевидно… полізла «вата».

Уродженець Києва Сергій Стаховський не поважає малоросів.

Той-таки Ломаченко якось заявив, що ніякої російсько-української війни немає. Мовляв, то там, «нагорі», просто щось «ділять». А не так давно Василь виклав на своїй сторінці у соцмережах «патріотичне» відео… з російськими військовими у кадрі.

Народжений у Сімферополі Усик свого часу не зміг відповісти на запитання українських журналістів «Чий Крим?». У відповідь Олександр з дурнуватою усмішкою на вустах ніс якусь ахінею: «Крим – це Крим», «Крим – Божий» тощо. А недавно з’ясувалося, що Усик… і Олександром себе не вважає! Він, бачите, Алєксандр… Про розпатякування на тему «украінци і русскіє адін народ – славяне» ми вже мовчимо.

Гвоздику ж, здавалося б, узагалі мовчати. До «зірковості» олімпійського чемпіона Усика та дворазового олімпійського чемпіона Ломаченка йому таки далеченько. Але ж ні! Свого часу й він поринув у просторікування на тему «ніяка Росія на нас не нападала».

До речі, тенісист Сергій Стаховський із цього приводу висловився коротко і влучно: «Чудак, якщо в тебе такі погляди, то Росія з радістю тебе забере. Або ДНР. Бери паспорт і давай»…


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel