Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Що віщують нам зорі наступного тижня

Волинь-нова

Що віщують нам зорі наступного тижня

Гороскоп на 30 березня — 5 квітня

ОВЕН. У вас з’явиться можливість блиснути своєю ерудицією на роботі, буде багато зустрічей, телефонних переговорів, поїздок. У вихідні можлива серйозна розмова зі старим другом. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ТЕЛЕЦЬ. Імовірна зміна діяльності. Допомога колег буде дуже доречною. Відчуєте зміну ритму — замість напруги прийде легкість у справах. У вихідні можуть відкритися таємниці вашого минулого. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

У вихідні можуть відкритися таємниці вашого минулого.

БЛИЗНЮКИ. Ви здатні багато чого змінити до кращого, причому без надмірних зусиль. Ваша кар’єра забезпечить стабільний дохід. В особистому житті очікуйте на приємні події. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

РАК. Ваші честолюбні задуми, можливо, втіляться в життя, якщо діятимете рішуче, без зайвої балаканини. Завдяки дипломатичності зможете переконати начальство у своїй правоті. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

ЛЕВ. На роботі доведеться добряче попрацювати, зберігаючи контроль над ситуацією. Не проявляйте зарозумілості і не сваріться з близькими. Очікуйте приємних сюрпризів. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

ДІВА. Час виправляти помилки, не думайте, що їх ніхто не помітив. Не приймайте поспішних рішень. Вихідні постарайтеся присвятити сімейним проблемам, приділіть рідним достатньо уваги. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕРЕЗИ. Навантаження буде зростати. Але не звалюйте на свої плечі всі завдання, беріть посильний обсяг роботи. Постарайтеся знайти трохи часу для себе та сім’ї, для самовдосконалення. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. Несподівані звістки можуть змінити ваші плани на найближче майбутнє, але все складеться якнайкраще. Не бійтеся мріяти. У бізнесі вас чекає солідний прибуток. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Імовірна реалізація багатьох ваших ідей. Будьте уважні до близьких. Щоб володіти ситуацією, на роботі проявіть рішучість та ініціативу, набутий досвід відкриє нові можливості. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

КОЗЕРІГ. Не метушіться й не поспішайте, тиждень налаштовує на вдумливу й спокійну працю. Час, виділений для хобі, потроїть ваші сили. Не висловлюйте вголос критичних зауважень. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ВОДОЛІЙ. Зберігайте емоційну рівновагу, спокійно ставтеся до перешкод, що виникають на шляху. З начальством будьте стриманіші. У вихідні не вступайте в суперечки з родичами, щоб уникнути сварок. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

РИБИ. Утримайтеся від легковажних вчинків, щоб не потрапити у двозначну ситуацію. Відчуєте втому — влаштуйте собі хоча б короткочасний відпочинок. На вас чекає багато праці, зате й результат порадує. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel