Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Квартир у Зеленського більше, ніж годинників

Де б Зеленський не виконував роль президента — у кіно чи в реальному житті — тоншим його гаманець не стане. А от у народу…

Фото depo.ua.

Квартир у Зеленського більше, ніж годинників

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Гроші Президентові України приносить і «Слуга народу», і «Розсміши коміка»

Згідно з декларацією доходи глави держави та членів його родини у 2019 році становили 28 мільйонів  602 тисячі гривень

Зеленський також задекларував житловий будинок в Іванковичах Київської області (353,5 квадратних метра) й один — в Італі ї (неподалік курортного озера Комо. — Ред.), земельну ділянку в Іванковичах на 1200 квадратних метрів, п’ять квартир у Києві, дві у Великій Британії (у курортному містечку неподалік Ла-Маншу. — Ред.) і одну в окупованій Ялті (разом із паркомісцем). Британські квартири подружжя Зеленських здавало в оренду, заробивши на цьому 3,2 мільйона гривень за звітний період. Також родина Президента володіє правами на чотири недобудовані готельні кімнати площами по 70 квадратних метрів у Грузії. Із транспорту Зеленські мають два легкових автомобілі (Land Rover 2016 року й Mercedes-Benz 2014-го).

У декларації також зазначено право власності на 38 патентів, торговельних марок і знаків, щоправда, без вказівки, яких саме. Але зі ЗМІ відомо, що у 2019-му на Володимира Зеленського було зареєстровано дві торгові марки «Слуга народу». В минулому році вартість торгової марки «Вечірній квартал» оцінювалась у майже 46 мільйонів гривень, а «Розсміши коміка» — близько 15 мільйонів. На роялті (платежах) від використання торгових марок Володимир Олександрович минулоріч заробив 5 мільйонів гривень.

Наш Президент хоч і має імідж «простого хлопця», але його, як і деяких інших багачів, теж не оминула пристрасть до дорогих годинників — Володимир Олександрович задекларував аж 7 наручних хронометрів. Однак квартир та будинків у нього все одно більше — 10.

Вистрибнула з 19-го поверху з немовлям

Тіла 42-річної жінки та її шестимісячного сина знайшли під вікнами багатоповерхівки в Харкові

У момент трагедії вдома перебував 53-літній чоловік загиблої. «Знайомі сказали, що у жінки були проблеми з психікою. Вона одяглася і вистрибнула з балкона», — пишуть місцеві ЗМІ. Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом убивства дитини та самогубства матері. Усі обставини та причину трагедії встановлюють.

Жах…

Застрелив кохану, а потім і себе

Україну сколихнуло чергове резонансне вбивство на Житомирщині

Трагедія сталася в селі Тальки Новоград-Волинського району, де на одній з вулиць виявили мертвих чоловіка та жінку з вогнепальними пораненнями. У поліції повідомили, що 19-річна дівчина вночі поверталася додому, а недалеко від рідної хати її чекав чоловік. Між ними відбулася розмова, після якої нелюд вистрелив коханій у спину. Потім він, зателефонувавши знайомому, розповів, що сталося, і наклав на себе руки із цієї ж зброї. «Вистрілив їй у спину, а собі в груди. Чоловік, коли я прибігла, був ще живий. Дочка лежала на спині, а він її так обняв. Просив, щоб у лікарню її везли», — розповіла мати вбитої Марія Деркач і зазначила, що нелюд помер до приїзду медиків.

Загиблі були знайомими, підтримували любовний зв’язок, попри те, що чоловік був одруженим і має 16-річну доньку. Кажуть, що між ними часто виникали сварки. Чоловік був ревнивим, піднімав на кохану руку, і тому жінка вирішила піти від нього. Погрожував убити її та рідних, якщо вона не повернеться. Хто ж знав, що це не просто слова…

«Майдан» у США: Трампа заховали в бункері

Коли цими днями з боку протестувальників, які зібралися біля Білого дому, полетіли пляшки та каміння, президента країни та його сім’ю довелось заховати у підземеллі

Влада США оголосила погромщиків терористами і пообіцяла їм тюремні терміни.
Влада США оголосила погромщиків терористами і пообіцяла їм тюремні терміни.

 Востаннє американські можновладці використовувати бункери для переховування під час терористичної атаки у 2001 році. Що ж сталось нині? Сполучені Штати охопили небачені протести після того, як поліцейський убив чорношкірого чоловіка, який нібито розплатився в магазині 20 фальшивими доларами. Правоохоронець притиснув коліном шию затриманому і не відпускав, попри його благання. Підозрюваний помер.

Як результат — масові протести у 140 містах держави, комендантська година, надзвичайний стан, Національна гвардія та війська на вулицях. США — не Україна, там мітинги швидко переросли у погроми, мародерство та грабежі. І це все на тлі епідемії коронавірусу та величечного спаду виробництва. А Трамп замість звернутись до нації і заспокоїти, почав «призначати» винних, — то губернаторів, то радикалів…

Словом, США зараз переживають не найкращі часи. Кажуть, що такого жаху там не було від часів Великої депресії.

Лікар вимагав хабар від пораненого бійця

За це військовому медику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із конфіскацією майна

Прокуратура Житомирської області скерувала до суду обвинувальний акт щодо лікаря військового шпиталю, якого підозрюють в одержанні 1 тисячі доларів США неправомірної вигоди від військовослужбовця. За даними слідства, ординатор госпіталю вимагав та отримав від пораненого під час бойових дій у зоні проведення ООС бійця хабар за видачу направлення для проходження медичної комісії про призначення групи інвалідності з зазначенням, що поранення пов’язане із захистом Батьківщини.

Лікаря викрили та затримали 1 лютого 2020 року. Обвинувальний акт уже затверджений, підозрюваного судитимуть.

Якщо буде визнаний винним, то сяде мінімум на три роки, максимум — на вісім. Заслужено!


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel