Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
А окуляри вам личать

Нові форми, стилі та кольори.

Фото tmlider.com.

А окуляри вам личать

Мода мінлива, щосезону — інша. Щось стає трендом, а щось перестає ним бути. Аксесуари також схильні до змін. Наприклад, окуляри. Нові форми, стилі та кольори, які ввійшли у цьогорічну моду, радують своєю різноманітністю

Оверсайз (великі). У цьому році популярним буде гіперсайз в оригінальній оправі. Форми різні, починаючи від квадрата і закінчуючи метеликом. Позитивним моментом гіперсайз є те, що з ним можна створювати яскраві й неповторні образи. Негативним — не завжди правильний підбір за типом обличчя.

У цьому році популярним буде гіперсайз в оригінальній оправі

Авіатори. Такі окуляри популярні й у цьому році. Їх ще називають крапельками. Це класична модель, яка зазвичай відрізняється від інших тоненькою металевою оправою у поєднанні з лінзами темних кольорів. Однак цьогоріч у тренді моделі з яскравими лінзами.

Круглі. Така модель підійде дівчатам з овальною або трикутною формою обличчя. Розмір, колір лінз і оправа не мають особливого значення.

Прямокутні. Характерною їх рисою є те, що вони мають пластикову оправу. Вона може бути як прозора, так і кольорова.

Із лінзами омбре. Така техніка використовується не лише в тканинах, манікюрі, макіяжі, а й в окулярах. Кольорові або класичні лінзи добре виглядають у різних формах і стилях.

З ефектом котячого ока. Такі окуляри надають обличчю загадковості. Гарно поєднуються з діловим одягом.

Telegram Channel