Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чотири правила розумного шопінгу

Знижки не мають бути головним аргументом!

Фото relook.

Чотири правила розумного шопінгу

Як уберегти свій гаманець від зайвих витрат?

Як купити справді потрібне?

1. Не варто ходити по магазинах у поганому гуморі. Ми готові потратити купу грошей на якусь дурницю через жалість до себе і бажання підняти настрій. У декого таке «лікування» може перерости у справжню залежність — шопінгоманію.

2. Не ходіть по магазинах голодною. Це стосується не тільки продуктових супермаркетів, а й усіх інших торгових закладів. Голодна людина стає більш поверховою і швидкою, вона не може сконцентруватися на потрібному товарі, а купує першу–ліпшу річ, яка лише віддалено нагадує предмет її мрій.

Не ходіть по магазинах голодною.

3. Знижки не повинні бути аргументом при покупці, особливо коли вони зроблені не в сезон розпродажів. У такому випадку найкраще купувати тільки класичні речі. Наступного року їх можна скомбінувати із новинками. А це завжди виглядає виграшно.

4. Компанія. Якщо ви ходите по магазинах із подружкою, яка звикла брати все «на око», а вам треба десять разів приміряти, то ви ризикуєте в кращому випадку нічого не купити. В гіршому — набрати речей, які після приходу додому перестануть вам подобатися або просто не підійдуть.

Telegram Channel