Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Частіше дивіться на небо

Фото freepik.com.

Частіше дивіться на небо

І не лише заради того, щоб помилуватися хмарами, які наздоганяють одна одну, а й щоб зберегти гарний овал обличчя

Із віком він втрачає колишню красу — обвисає, розпливається. Особливо у тих, хто ходить із опущеною головою. Тому намагайтеся частіше розглядати верхівки дерев, дахи багатоповерхівок і милуватися заходом сонця, тоді ваше підборіддя буде підтягнуте. А ще — виконуйте прості вправи для контуру обличчя. Навіть під час роботи на городі або в хаті.

Намагайтеся частіше розглядати верхівки дерев, дахи багатоповерхівок і милуватися заходом сонця, тоді ваше підборіддя буде підтягнуте.

1. Надуйте щоки, щоб відчути напруження м’язів у проблемних місцях. У такому положенні залишіться на 2 хвилини. Виконуйте вправу 3 –4 рази на день.

2. Надуйте щоки і намагайтеся усміхнутися. Зафіксуйте таку позицію наскільки зможете. Подивіться на себе в дзеркало. Побачите, що кутики губ спрямовані вгору. Ця вправа допоможе запобігти їхньому опусканню.

Реклама Google

3. Скажіть довге 0-0-0. У такій позиції довго залишатися важко. Тому співайте цим звуком різні мелодії, тримаючи при цьому кут між підборіддям і шиєю не менше 90 градусів.

Telegram Channel