Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Аспірин не тільки лікує

Аспірин знадобиться і для прання.

Фото ekb-holod.ru.

Аспірин не тільки лікує

Один із найпопулярніших медичних препаратів можна використовувати не лише для того, щоб вгамувати біль, а й для інших потреб

Зробить речі білосніжними. Світлий одяг приємний для ока. Скажімо, білу блузку можна одягнути і на щодень, і на свято. Але, на жаль, її довго не поносиш. Білий колір має властивість сіріти після кількаразового прання. Та цього можна уникнути, повернути йому первісну красу. І це зробить аспірин. 2 таблетки його розтовкти на порошок, змішати з половиною чайної ложки води, вилити на одяг, додавши ще трохи води і замочити на ніч. Вранці випрати.

Усуває прищі. Аспірин у своєму складі має саліцилову кислоту, яка висушує їх. Щоб позбутися прищів, достатньо подрібнити таблетку, додати кілька крапель води і точково нанести на проблемні місця. Робіть це на ніч, а вранці вмийтеся холодною водою.

 

Пом’якшує і видаляє мозолі на ногах. Подрібніть 7 пігулок і додайте до порошку половину чайної ложки лимонного соку. Нанесіть суміш на мозолі, загорніть ноги в нагрітий рушник, після цього — на 10 хвилин у поліетиленовий пакет. Здійснивши таку процедуру, протріть мозолі пемзою. Якщо не зникнуть, повторіть маніпуляції.

Продовжить життя квітам. Щоб вони довше стояли у вазі, додайте у воду розтовчену таблетку аспірину.

Зменшить біль і свербіж після укусу комах. Для цього подрібніть пігулку, розчиніть у воді так, щоб нагадувала кашку. Нанесіть її на місце укусу.

Усуває лупу. Правда, зникне вона не відразу, а через деякий час. Щоб позбутися її, подрібніть таблетку аспірину, розчиніть у невеликій кількості води, додайте її до вашого улюбленого шампуню. Мийте волосся звичним способом.

Telegram Channel