Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Ані Лорак відбила чоловіка у співачки TAYANNA

«Мені прямо казали: «Вона — відоміша, тому і пішов до неї».

Фото rbc.ua.

Ані Лорак відбила чоловіка у співачки TAYANNA

І зараз остання живе із «простим хлопцем», який допомагав їй робити ремонт

Популярна українська артистка TAYANNA відверто розповіла у «Світському житті», як її екскоханий, продюсер Єгор Глєбов пішов до Ані Лорак, яка перебралась до Росії (всі троє на фото).

— Було стільки бруду та інтриг: «От він має стосунки з нею, вона успішніша. І знайшов таку ж співачку, як і ти. Але вона — відоміша, тому і пішов до неї», — переказує співачка розмови, які супроводжували їхнє з Єгором розставання.

TAYANNA зустрічалася із ним три роки. У пари народився син Даніель. Про роман Ані Лорак та Єгора Глєбова заговорили на початку літа минулого року, коли Лорак опублікувала романтичний знімок із ним.

Мамо, я ж з татом бачусь дуже рідко, він мені як не тато, він просто мене «зробив».

Виконавиця розповіла, що син знає, з ким зустрічається його тато. Одного разу, коли Єгор приїжджав до України, то пропонував Даніелю полетіти разом із ним до Росії, щоб познайомитися зі співачкою та її донькою Софією:

— Я його відпускала, але він не дуже горів бажанням їхати кудись із батьком. І навіть мені сам казав: «Мамо, я ж з татом бачусь дуже рідко, він мені як не тато, він просто мене «зробив». Я хочу тебе берегти, хочу бути з тобою, тому що якщо поїду, ти ж залишишся одна. Хто тебе оберігатиме?».

Нагадаємо, що в одному з інтерв’ю TAYANNA говорила, що у стосунках з продюсером мало місце домашнє насильство. Чи не думала убезпечити себе Ані Лорак?

— Якби вона мені зателефонувала і спитала, я б їй сказала. Але чужа сім’я — нетрі. Нехай вони собі живуть і розбираються, як хочуть.

Крім того, знаменитість зізналася, що наразі її серце зайняте. Співачка закохана у свого бойфренда. TAYANNA зауважила, що це людина не з шоу–бізнесу:

— Дехто думає, що в мене нині депутат або олігарх. Ні, це простий чоловік. Він мені допомагав робити ремонт у квартирі. Так ми познайомилися і так зблизилися.

Лія ЛІС.

Telegram Channel