Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Грибок зникне і більше не з’явиться

Фото himanaliz.ua.

Грибок зникне і більше не з’явиться

Як вивести цвіль у квартирі

У цьому нам допоможе концентрований оцет. Він знищить майже всю цвіль. Оцет застосовуйте у випадку, коли хочете покінчити з грибком дешево і сердито. Налийте його в пульверизатор, обробіть стіни і кути, залишіть кімнату, щоб провітрилася. Запах зникне через кілька годин. Після цього можна протерти проблемні місця ганчіркою, змоченою у воді із содою, і пройтися по них ще іншою, зволоживши її нашатирним спиртом.

А щоб цвіль у хаті не заводилася, робіть профілактику олією чайного дерева. Її нині можна придбати у супермаркетах.  

А щоб цвіль у хаті не заводилася, робіть профілактику олією чайного дерева. Її нині можна придбати у супермаркетах. Вона має дезінфікуючі властивості і приємний аромат. Вам знадобляться: 4 чайні ложки її, 400 мілілітрів води і чайна ложка спирту. Змішайте інгредієнти у такій послідовності: спирт, олія, вода. Отриманим розчином обробляйте проблемні зони. Витирати не потрібно. Розчин екологічний і ефективний.

За допомогою невеликої кількості олії чайного дерева можна вивести цвіль і з пральної машини. Зазвичай вона оселяється в гумці. Після видалення грибкового нальоту поставте машинку на режим полоскання, додавши олію. Не використовуйте лимонну кислоту. Вона псує техніку.

Telegram Channel