Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 13 — 19 липня

ОВЕН. Вам буде важливо вміти налагоджувати контакти та взаємини з людьми. Якщо надійде пропозиція, пов’язана з додатковим заробітком, поставтеся до неї серйозно. Вихідні проведіть із близькими людьми. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. У роботі непогано б зайнятися новими напрямами. Складна ситуація в особистому житті потребуватиме негайного вирішення. У вихідні не сидіть вдома, загляньте до друзів. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ. Можете вирішити свої проблеми самі. Ваша енергія б’є ключем, ви рухаєтеся до мети, навіть якщо не помічаєте цього. Пора втілювати на практиці давно викохану мрію, у вас усе вийде. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РАК. Ви сповнені задумів і сил для їхнього здійснення. Завдяки своїй винахідливості й професіоналізму заслужите повагу колег. У вихідні постарайтеся зберегти душевну рівновагу, корисним буде спілкування з батьками. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

Реклама Google
 

ЛЕВ. Чим активнішими ви будете, тим більшого успіху досягнете. Якщо в чомусь сумніватиметеся, не соромтеся поставити запитання, а навантаження потрібно розподіляти. У вихідні не будьте надто вперті в непринципових питаннях. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ДІВА. На вас чекає багато важливих справ і відповідальних доручень. Займіться реалізацією власних планів, відступи від наміченого шляху небажані. Особисті проблеми можуть заважати в роботі. У вихідні постарайтеся вибратися за місто. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ТЕРЕЗИ. Прийдеться вирішувати серйозні проблеми. Не варто збирати образи, це лише ускладнить ваше життя. Робота в колективі принесе успіх, на вас чекають ділові та дружні зустрічі. У вихідні приділіть більше часу спілкуванню з коханою людиною. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. Зможете впоратися з усіма труднощами й відчути себе переможцем. На вас чекає солідний прибуток. Якщо ви хочете змінити роботу, то здійснюйте свої задуми, вам надійде вигідна пропозиція. В особистому житті ймовірні приємні зміни. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Усі справи пройдуть успішно. Не дозволяйте собі розслабитися. Уникайте службових романів. У вихідні можливі непередбачені проблеми, але не опускайте рук. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

КОЗЕРІГ. Ви відчуєте приплив сил і енергії і тому впораєтеся з усякою роботою. Варто утриматися від участі в нових проєктах і сумнівних угодах. У вихідні влаштуйте пікнік за містом, покличте друзів. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ. Важливо не втратити віру в себе. У вас усе вийде. Не звертайте уваги на розмови за спиною. У вихідні займіться домашніми справами, родичам буде потрібна ваша допомога. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

РИБИ. Для втілення в життя ваших планів, вам знадобиться сприяння начальства й надійних друзів. Зосередьтеся на головному, безжалісно відкидайте непотрібне. У вихідні запросить гостей і повеселіться від душі. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

Telegram Channel