Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Не можу навіть стояти»: Олег Винник теж заразився

«Бережіть себе!»

Фото tsn.ua.

«Не можу навіть стояти»: Олег Винник теж заразився

Популярний співак та його партнерка у «Танцях з зірками» Олена Шоптенко (обоє на фото) повідомили, що захворіли на COVID-19. Саме підступна недуга завадила парі вийти на паркет у черговому прямому ефірі «Танців» 27 вересня

«Друзі, дякую усім за вашу щиру любов та підтримку! На жаль, через COVID-19 ми з Оленою Шоптенко не змогли танцювати для вас. Знаємо, як ви на нас чекали, і дякуємо за те, що віддали нам свої голоси. Хвороба здолала зненацька, наразі ми активно лікуємося. Бережіть себе і будьте здорові!» — написав «повелитель вовчиць» у своєму Instagram. У відеозверненні Олег розказав, що КТ показала в нього двобічну пневмонію. «Більше 10 — 15 хвилин я стояти не можу, немає сили…» — зазначив артист.

– Спасибі вам за всі повідомлення. Ваша підтримка краща за будь-які ліки! – запевнила Шоптенко.

Олена Шоптенко ж заявила, що її мучить сильний кашель. «Коли я кричала, що нічого не бажаю, а хочу поні та бути принцесою, я не таку корону мала на увазі, — зізналася хореографка. — Але це не жарти! Бережіть себе, будь ласка! Спасибі вам за всі повідомлення. Ваша підтримка краща за будь–які ліки!» — запевнила вона.

Захворів на коронавірус і п’ятий Президент України Петро Порошенко. «Отримав позитивний тест на Covid. За шість останніх років звик переносити хвороби на ногах. Але ця підступніша. Значно підступніша. Тому від сьогодні лікуюся вдома», — написав на своїй сторінці у Facebook експрезидент.

Нагадаємо, раніше на коронавірус перехворіла Юлія Тимошенко.

Лія ЛІС.

Telegram Channel