Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі волинянам наступного тижня

А ви довіряєте гороскопам?

Фото Pixabay.

Що віщують зорі волинянам наступного тижня

Гороскоп на 5 — 11 жовтня

ОВЕН. У ділових контактах проявіть обережність, можливі маніпуляції та обман. Зараз краще спілкуватися з давніми друзями і партнерами. У вихідні займіться питанням виховання дітей. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п'ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Ви будете виявляти в собі нові таланти, перебуваючи на піку своєї форми й працездатності. Досягнете успіхів у важливій справі, що значно підвищить ваш авторитет. У вихідні успішно впораєтеся із сімейними питаннями. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

БЛИЗНЮКИ. Цього тижня легко досягнете бажаної мети. Вашу працю оцінять належним чином, ви одержите солідний прибуток і перспективну ділову пропозицію. Саме час втілювати в життя свої найсміливіші плани. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

РАК. Ви з легкістю доб'єтеся успіху й у роботі, і в особистому житті. Вдалий час для пошуків і змін. Фінансових проблем не буде. У вихідні чекайте подарунка від коханої людини. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п'ятниця.

ЛЕВ. Якщо ви зацікавлені в просуванні своєї кар'єри, то на цьому тижні потрібно багато працювати. Не бажано вирішувати будь–які фінансові питання. У вихідні постарайтеся не підвищувати голос на близьких людей. Сприятливий день — п'ятниця, несприятливий — вівторок.

Реклама Google

ДІВА. Постарайтеся бути тактовнішими, інакше життя швидко поставить вас на місце. Важливо стримувати негативні емоції, під їхнім впливом ви можете наговорити зайвого. У вихідні ситуація зміниться на вашу користь. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

ТЕРЕЗИ. Ви повні нових ідей і натхненно будуєте плани на майбутнє. Вихідні бажано присвятити вирішенню особистих проблем. Не гнівайтеся через дрібниці, будьте мудрішими. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

СКОРПІОН. Усе задумане здійсниться, якщо ви спокійно й чітко будете робити свою справу. Не бійтеся ризикнути. На вас чекають великий прибуток, успіх у кар'єрі й справжнє щастя в коханні. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Нелегкий період. Буде багато спілкування, знайомств, важливих зустрічей. Можливі спокуси й ілюзії. Вихідні проведіть активно — і сумний настрій залишиться позаду. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п'ятниця.

КОЗЕРІГ. На службі зараз відбуваються важливі й сприятливі для вас події, ви маєте всі шанси показати себе і одержати підвищення. Ви можете зіштовхнутися з інтригами колег або з недоброзичливим ставленням оточуючих. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ. Багато планів, пов'язаних із роботою, вдасться втілити в життя. Сприятливий тиждень для нових знайомств і спроб влаштувати особисте життя. На обрії з'являться й старі друзі, однак не кваптеся відкривати їм обійми. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

РИБИ. Ситуація може зажадати від вас серйозності й зосередженості, тому необхідно добре продумати свої дії, а потім приступати до реалізації конкретних завдань. Менше розмовляйте, більше робіть. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

Читайте також: Неймовірна історія: «Сестрин гріх усміхався сумними очима…»

Telegram Channel