Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як тільки Юзік став нардепом, у його дружини  розквітнув бізнес

Потрапивши під парламентський купол, пан Корявченков одразу ж зробив свою «другу половину» (на фото) офіційним помічником. Щоправда, зараз її прізвища серед помічників на сайті парламенту вже нема.

Волинь-нова

Як тільки Юзік став нардепом, у його дружини розквітнув бізнес

Сім’я виплатила 181 тисячу доларів кредиту і купила Land Cruiser за два мільйони гривень

За результатами виборів до Верховної Ради у 2019 році Володимир Зеленський зробив народними депутатами 16 своїх знайомих, пов’язаних із «95 кварталом». Серед них – і Юрій Корявченков, відомий також як Юзік.

У тому ж році його дружина Тетяна (обоє на фото) покинула стару роботу у ТОВ «Кіностолиця», засновником якої є бізнес–партнер Зеленського Борис Шефір, і зареєструвалась як фізична особа-підприємець, з’ясувало «Слідство-інфо». І, як це зазвичай водиться у жінок, чоловіки яких стають нардепами, у неї виявились неабиякі підприємницькі здібності. Пані Тетяна у 2019–му заробила 1,5 млн грн, а в 2020–му – вже понад 3 млн грн. Сім’я виплатила кредит у 181 тисячу доларів за квартиру у столиці і придбала представницьке авто за 2 мільйони гривень.

Сам Корявченков минулоріч приніс у сімейний бюджет лише пів мільйона гривень депутатської зарплати. Теж непогано, але стрімкий «кінець епохи бідності» родині «простого» «депутата–слуги» все таки забезпечила дружина, в якої прокинувся хист підприємництва.

Реклама Google

Читайте також у нас: «Украинский депутат поблагодарил нацистов за победу в войне».

Тим часом

Журналіст Дмитро Гордон  в ефірі ток–шоу «Свобода слова Савіка Шустера» звинуватив фракцію «Слуга народу» в тому, що її депутати «отримують по 25 000 доларів щомісяця в конвертах». Зокрема, журналіст прокоментував вечірку, організовану під час карантину нардепом з фракції Зеленського Миколою Тищенком, а також поїздку «слуги» Євгена Шевченка в Білорусь до Лукашенка. «У мене немає претензій до Євгена Шевченка. Тут усе зрозуміло. У мене є питання до партії «Слуга народу». Всі депутати цієї політсили прийшли у владу, у Верховну Раду, на горбу Володимира Зеленського. Якби український народ 73 відсотками голосів не довірив Зеленському стати Президентом, вас би переважної більшості ніхто не знав, ви б ніде не були. Ви зараз не отримували б, як кажуть, в парламенті великі гроші щомісяця. В середньому 25 000 доларів. Невідомо, звідки вони беруться. Кажуть, вам платять… А тепер ви вирішили, що ви всі великі і можете підставляти свого лідера», — зазначив Гордон.

Дарія КЛИЧ.

Читайте також у нас: «Лукашенко сказав, що коли його застрелять, влада перейде до старшого сина».

Telegram Channel