Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
DziDzio розлучається:  хочемо зробити це красиво

Фото із сайту tabloid.pravda.ua.

DziDzio розлучається: хочемо зробити це красиво

Його стосунки з дружиною Ярославою (обоє на фото) тривали 20 років

«Тема складна. Ми домовилися розлучитися. Давно вже. Тому лише хочемо це зробити гарно. Ми це ухвалили тверезо, розумно, обдумували і зрозуміли, що так буде найкраще», — розказав артист у програмі «Світське життя». Співак зізнався, що вони з Ярославою не живуть разом уже 9 місяців.

Минулого року жінка вирішила почати сольну кар’єру під псевдонімом SLAVIA, за що чоловік її критикував.

Також Михайло Хома (Дзідзьо) прокоментував звинувачення дружини в тому, що він не хотів дітей, та натяки на те, що він її зраджував. «Всі ті роки я був на роботі, працював. Давно хотів трішки розібратися, але не було часу. У карантин зрозумів, що треба жити в добрі, не ображати одне одного. А деколи, щоб це сталося, треба просто відпустити людину і дати волю», — сказав він.

Реклама Google

Читайте також у нас: Після Зимного на Волині Оксана Марченко літала до Кіркорова.

Ярослава та Михайло разом навчалися в університеті культури в Києві та в парі багато літ виступали на весіллях на Львівщині. Минулого року жінка вирішила почати сольну кар’єру під псевдонімом SLAVIA, за що чоловік її критикував. Згодом Ярослава заявила, що Михайло навіть не привітав і не підтримав її на презентації прем’єри пісні «Я тобі не мамка», яку вона записувала потай від нього.

Лія ЛІС.

Telegram Channel