Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Тим, хто потребує, передадуть 5 тисяч продуктових наборів і пасок від Фонду Порошенка та небайдужих українців

Освячує великодній хліб священнослужитель Іван Сидор, який у грудні 2013 року ударами в дзвони Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря врятував революційний Майдан.

Фото із сайту eurosolidarity.org.

Тим, хто потребує, передадуть 5 тисяч продуктових наборів і пасок від Фонду Порошенка та небайдужих українців

«Це абсолютно унікальна традиція, якої немає в жодній політичній силі»

Великодні подарунки для людей із вразливих груп сформували волонтери, активісти ГО «Справа громад» в офісі «Європейської Солідарності» напередодні свят. Цього разу у кожній коробці, окрім цукру, олії, круп, консервів і солодощів, ще є освячена паска.

1000 наборів отримають малозабезпечені кияни. Решта поїде у регіони по всій країні.

Марина Порошенко: «У передвеликодні вихідні працюємо на «конвеєрі добра», де завжди панує піднесена атмосфера».
Марина Порошенко: «У передвеликодні вихідні працюємо на «конвеєрі добра», де завжди панує піднесена атмосфера».

 «Це абсолютно унікальна традиція, якої немає в жодній політичній силі. Коли дійсно зібралися однодумці, небайдужі люди, які об’єднали свої зусилля і допомагають Україні, українцям, — каже голова постійної комісії Київради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Марина Порошенко. — Я впевнена, що саме тут ми творимо ту атмосферу, яка допоможе нам врятувати Україну і зробити кращим майбутнє».

Читайте також: У Києві напередодні свят передали продуктові набори від Фонду Порошенка та волонтерів.

1000 наборів отримають малозабезпечені кияни. Решта поїде у регіони по всій країні. Зібрані тиждень тому перші 2 тисячі гостинців уже доставлені активістами партії мешканцям Одеської та Львівської областей. Пакунки отримають пенсіонери, люди з інвалідністю, малозабезпечені родини — ті, хто через локдаун опинився у складних життєвих обставинах. Багато громадян із групи ризику змушені залишатися вдома і не можуть придбати найнеобхідніше, пояснюють ініціатори акції.

Загалом торік силами волонтерів, Фонду Порошенка та компанії «Рошен» понад 50 тисяч продуктових наборів вручено людям по всій Україні.

Нужденні отримають найнеобхідніше на Великдень.
Нужденні отримають найнеобхідніше на Великдень.

Реклама Google

До речі

З перших днів пандемії Фонд Порошенка спільно з волонтерами забезпечив медиків захисними костюмами — в лікарні передано понад 157 тисяч штук, а також 10 тисяч антивірусних окулярів, понад 50 тисяч високоякісних швейцарських ІФА–тестів Roche, профінансовано закупівлю, ремонт і витратні матеріали понад 50 апаратів ШВЛ. Допомогу отримали близько 200 медичних установ.

Зараз Фонд разом із волонтерами передає в лікарні та амбулаторії кисневі концентратори. Більше ста апаратів уже доставлені у медзаклади і рятують життя людей.

Загалом від початку пандемії у Порошенка витратили на благодійну допомогу 150 мільйонів гривень.

Петро МАКАРУК.

Telegram Channel