Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Слуга народу» п’ятий рік поспіль декларує виграш  у лотерею

У Верховній Раді молодий депутат-щасливчик працює у Комітеті з питань правоохоронної діяльності.

Фотоколаж із сайту radiosvoboda.org.

«Слуга народу» п’ятий рік поспіль декларує виграш у лотерею

Депутату з фракції Зеленського Максиму Павлюку може позаздрити навіть колишній нардеп Олег Ляшко, якому теж щастить у «закреслюванні хрестиків на білетиках»

Адже якщо головний радикал задекларував близько 570 тисяч виграних гривень, то «слуга» Павлюк за 5 років — уже 3,5 мільйона. Щоправда, у коментарі «Радіо «Свобода» 30–річний народний обранець пояснив, що це частини одного виграшу, який він здобув ще у 2016 році. «Згідно з умовами, виграші на суму понад три мільйони гривень виплачуються впродовж 60 місяців. Свій лотерейний білет я здав розповсюджувачу ТОВ «М.С.Л.» у лютому 2016–го. Через деякий час мені прийшла відповідь, що білет дійсно виграшний, пройшов експертизу і відтоді почався відлік 60 місяців. І щороку, згідно з вимогами антикорупційного законодавства, я мав декларувати ту суму, яку отримував», — розповів нардеп.

Загалом за п’ять останніх років Павлюк задекларував від виграшу в лотерею майже 3,5 мільйона гривень.

Загалом за п’ять останніх років Павлюк задекларував від виграшу в лотерею майже 3,5 мільйона гривень, з них за 2021-й — майже 2 мільйони. За словами депутата, за це він сплатив 500 тисяч гривень податків і понад 50 тисяч — військового збору.

Цікаво, що на сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» можна знайти новину за 2016 рік про виграш Павлюка. Але у ній ідеться про те, що цей білет купив не сам Максим, а його дідусь Микола, який і вгадав виграшну комбінацію цифр, а вже потім подарував його внуку.

Читайте також: Ізраїль засудив марш прихильників дивізії СС Галичина в Києві

Так би мовити, подвійна усмішка фортуни, — спочатку щасливий білет, а потім — ще й депутатство.

Василина СМЕТАНА.

Telegram Channel