Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Підсипала в чарку новому знайомому снодійне — і витягла в нього 100 000 гривень

Чи вдасться багатодітній аферистці уникнути ув’язнення?

Фото із сайту joinfo.com.

Підсипала в чарку новому знайомому снодійне — і витягла в нього 100 000 гривень

Мама п’ятьох дітей кілька місяців жила безтурботно за кошти чоловіка, якого «відправила у сплячку»

Втертися в довіру рівнянина зловмисниці вдалося за кілька хвилин. Підмішавши у напій снодійне, «відключила» його на два дні. За цей час викрала понад дві тисячі доларів США, золоті вироби, провела 15 банківських операцій із картками, заволодівши таким чином майже сотнею тисяч гривень

Ще 20 вересня 59–річний житель Рівного звернувся до правоохоронців і повідомив, що малознайома дівчина обікрала його. Поліцейські з’ясували, що неподалік автовокзалу до чоловіка підійшла невідома та швидко втерлася в довіру. Вже через кілька хвилин вони із пакетом продуктів харчування прямували до квартири рівнянина.

Під час застілля дівчина підсипала в чарку господаря оселі невідому речовину, після чого той заснув. Зловмисниця викрала 2150 доларів США, золоті вироби, дві банківські та дві телефонні картки. Після цього вона здійснила 15 операцій з коштами: знімала готівку, розраховувалась у супермаркетах й різних магазинах, оплачувала інтернет–розваги. Коли ж кредитний ліміт вичерпався — збільшила його, втрутившись в автоматизовану систему інтернет–банк за допомогою сім–карток. Загалом зловмисниця спричинила матеріальних збитків на майже 100 тисяч гривень.

Обвинувачена разом із цивільним чоловіком має п’ятеро малолітніх дітей, найменшій із яких — кілька місяців.

Слідчі дії, експертизи, розшукові заходи, кропітка праця слідчих та оперативників дали позитивний результат: працівникам карного розшуку Рівненського районного управління поліції вдалося вийти на слід крадійки. Нею виявилася 24–річна жителька Вінниці. Там за місцем проживання її і розшукали оперативники. Потерпілий одразу впізнав свою «гостю».

«Зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні крадіжок, несанкціонованого втручання в роботу електронно–обчислювальних машин та заволодіння документами шляхом шахрайства, — повідомив начальник Рівненського РУП Роман Штеба. — Кримінальне провадження за 17 епізодами слідчі скерували до суду з обвинувальним актом».

Як з’ясувалося, молода жінка вже притягалася до відповідальності за вчинення крадіжок та вимагання. Втім, наразі судимість уже погашена. Максимальне покарання, яке може їй загрожувати тепер, — п’ять років позбавлення волі.

Також встановлено, що обвинувачена разом із цивільним чоловіком має п’ятеро малолітніх дітей, найменшій з яких — кілька місяців. Троє малюків виховують бабуся з дідусем.

Мирослава СЛИВА.

Читайте також:Дивна витівка жінки з дитиною спантеличила водіїв (Відео)

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel