Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі волинянам наступного тижня

А ви довіряєте гороскопам?

Фото зі сайту YouTube.

Що віщують зорі волинянам наступного тижня

Гороскоп на 13 — 19 грудня

ОВЕН. Вдалий період для рішучих дій. Ви можете налагодити стосунки з колегами й начальством, привести до ладу документацію. Усі двері будуть відкриті для здійснення ваших планів. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Постарайтеся завершити справи, які ви довго відкладали в найдальший ящик. Робота може займати багато часу, однак не принести великого доходу. Але своєю енергійністю і активністю ви зможете зміцнити свої позиції. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

БЛИЗНЮКИ. Досить стримувати негативні емоції, тим більш, що насправді ситуація міняється на вашу користь і ви дуже скоро одержите бажане, навіть якщо вже не вірите й готові здатися. Влаштуйте собі перепочинок, це сприятливо відіб’ється на вашому здоров’ї. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

РАК. Настає досить активний, наповнений подіями тиждень. Ваші задуми вдало реалізуються, але все таки можна чекати бурхливого зіткнення ваших інтересів з інтересами навколишніх. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

Зорі допомагають наполегливим!

ЛЕВ. Перед вами можуть відкритися нові кар’єрні обрії. Справи на роботі йдуть благополучно й не дуже турбують вас. Родичам знадобиться ваша підтримка й допомога. Приділіть більше уваги і своїм дітям. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ДІВА. Потрібно проаналізувати ситуацію. Якщо вас щось не влаштовує на роботі або в особистому житті, зрозумійте, як це змінити. Вам доведеться взяти відповідальність не тільки за свої дії та вчинки, але й за справи інших людей. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — субота.

Читайте також: До сліз: про бідну бабусю, що виявилася найбагатшою людиною.

ТЕРЕЗИ. Успіх буде залежати від вашого вміння швидко навчатися й застосовувати отримані знання на практиці. Будьте обережні при спілкуванні з колегами, не розповідайте їм особисті таємниці. Не чіпляйтеся за своє минуле, краще шукайте нове застосування своїм талантам. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

СКОРПІОН. Навколишні будуть прислухатися до вашої думки, не упустіть можливість вплинути на ситуацію й дістати солідний прибуток. Будуть не зайві поради близьких людей, вони бажають вам добра. Не соромтеся звертатися до них по допомогу. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Ваші плани поступово починають реалізовуватися. Це буде активний період, який принесе прибуток, але загрожує емоційно вимотати вас, тому вихідні краще провести в комфортній обстановці. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

КОЗЕРІГ. Імовірні корисні нові знайомства. Розумна порада, непомітно підказана начальству, може сприятливо відбитися на вашій кар’єрі. Можливе просування вгору соціальними сходами, якщо ви не станете зупинятися на досягнутому. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

Реклама Google

ВОДОЛІЙ. Ви можете розчаруватися. Можливо, ви довідаєтеся про інтриги колег або про зраду чоловіка. Не падайте духом. Ви подолаєте всі перешкоди. І вийдете на новий рівень. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ. Настає вдалий час для кар’єрних досягнень, але для цього вам доведеться підвищити свій професійний рівень. Виявіть рішучість і активність, а якщо виникнуть якісь неточності, то найближче майбутнє розставить все по своїх місцях. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

Telegram Channel